Nur Fettahoğlu kimdir, nereli ve kaç yaşında? Hangi dizilerde oynadı?

Güncelleme Tarihi:

Nur Fettahoğlu kimdir, nereli ve kaç yaşında Hangi dizilerde oynadı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 03, 2019 13:52

Nur Fettahoğlu, yer aldığı dizi ve filmler dışında sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımlarla da göz önünde bulunuyor. Kariyeri boyunca pek çok yapımda boy gösteren Nur Fettahoğlu, yer aldığı projelerle araştırılmaya devam ediliyor. Peki, Nur Fettahoğlu kimdir ve kaç yaşında? İşte, o isim hakkında merakla araştırılan bazı bilgiler

Haberin Devamı

Rize kökenli Nur Fettahoğlu Aysan, 12 Kasım 1980'de Duisburg'da doğdu. Nur Aysan, Sinan ve Fatma Fettahoğlu'nun çiftinin 3 kızından biridir. Kardeşlerinin isimleri Remziye, Selvinaz ve Muhammed Mustafa'dir.

Beşiktaş Lisesi'nde (şimdiki adıyla Beşiktaş Anadolu Lisesi) lise eğitimini tamamladıktan sonra çalışmaya başladı. Çeşitli bankalarda görev aldıktan sonra, Sky Türk'te borsa spikerliği yapmaya başladı. O sırada tanıştığı, şimdiki eşi Murat Aysan'ın etkisiyle eğitime devam etmeye karar verdi ve Haliç Üniversitesi'nde Moda Tasarımı okumuştur.

Nur, oyunculuğa Benden Baba Olmaz ile başladı, ardından Gönül Salıncağı'nda rol aldı ve Aşk-ı Memnu'daki Peyker rolüyle de yıldızı parladı. Ayrıca bazı firmaların reklam filmlerinde oynamıştır. Kurtlar Vadisi Filistin filminde Necati Şaşmaz'la başrolü paylaşan. Nur Fettahoğlu Muhteşem Yüzyıl ve Kardeş Çocukları dizilerinde boy göstermiştir.

Haberin Devamı

İşte, Nur Fettahoğlu'nun yer aldığı projeler;

YılBaşlıkRolNotlar
2007Gönül SalıncağıAylin ArısoyTelevizyon dizisi
2007Benden Baba OlmazTülay Cenk
2008-2010Aşk-ı MemnuPeyker Yöreoğlu Önal
2011Kurtlar Vadisi FilistinSimoneSinema filmi
2011Gişe MemuruKadın
2011-2014Muhteşem YüzyılMahidevran SultanTelevizyon dizisi
2014-2015Hayat YolundaŞafak Günay
2015-2016FilintaSüreyya
2017FiBillurİnternet dizisi
2018BozkırDilara Eroğlu
2019-Kardeş ÇocuklarıUmay KarayTelevizyon dizisi

BAKMADAN GEÇME!