Notebook çiçek açtı

Güncelleme Tarihi:

Notebook çiçek açtı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 30, 2007 13:06

Yüksek teknolojili ürünlerini herkesin ulaşabildiği yerlerde uygun fiyata sunan Alman MEDION, 300 adet Swarovski kristalliyle bezenmiş notebook’ları Türkiye’de satışa sundu.

Haberin Devamı

Yüksek konfigürasyonlu elektronik ürünlerini vatandaşın ulaşabildiği yerlerde düşük fiyata satma politikasını başarıyla sürdüren Alman elektronik devi Medion, şimdi de Swarovski kristalleriyle bezenmiş diz üstü bilgisayarı gıda ve teknoloji marketlerde satışa sunuyor. 13.08.2007 tarihinden itibaren ilk olarak Migros market zincirlerinde satışına başlanan Medion MD96316 modeli laptopun dış yüzeyine çiçek motifi ve Medion logosu, 300 adet parlak Swarovski taş ile işlendi. Avrupa’da bazı ülkelerde satışa sunulduktan sonra bir anda tükenen Swarovski kristalli Medion’un Türkiye’de de büyük ilgi görmesi bekleniyor.

 

Modayı tamamlayan deri çanta

 

Haberin Devamı

MD96316 laptop ile birlikte hediye verilen şık tasarımlı deri çanta da, modasız yaşayamayan bayanların kıyafetlerini tamamlayacak. Bayanların gözlerine kamaştıracak beyaz deri çanta, bir laptop çantasından öte şık görünümüyle değerli bir aksesuar olarak kabul edilebilecek.

 

Bit’ler, byte’lar ve çiçekler

 

Alman elektronik devi MEDION tarafından ülkemize getirilen Swarovski kristalli notebook’ları bayanlar ellerinden bırakamayacak gibi görünüyor. Teknoloji ile zarafeti bir arada sunan MEDION kristalli notebook’lar görüntüsü kadar teknik özellikleriyle de iddialı... Bu göz alıcı laptop KDV dahil 1.990 YTL fiyat ve 12 ay taksit seçenekleriyle satışa sunulacak.

 

Teknolojisiyle de iddialı

 

Dış görünüşündeki ayrıcalıklar bu özel notebook'un dillere destan teknik özelliklerinin adeta bir aynası. Intel çift çekirdek teknolojisi, 12.1 ekranda kristal gibi net görüntüler sağlayan Intel Graphic Media Accelerator 950 üstün özelliklerinden sadece birkaçı. Son derece hafif ve kompakt notebook ile kristal zarafeti şık ve mükemmel bir birliktelik oluşturuyor. Medion’un Türkiye çözüm ortağı Anatech Genel Müdürü C. Selman Yılmaz, tüketicilerin teknoloji anlayışını ve alım alışkanlıklarını değiştirecek yeni bir yaklaşım getirdiklerini ve bunda da büyük ölçüde başarıya ulaştıklarını söyledi. İlk olarak Migros marketlerinde ve kangurum sanal mağazasında satışa sunulan ürünle ilgili daha detaylı bilgi www.crystalfeel.com adresinden alınabilecek.

 

Haberin Devamı

Başlıca özelliklerinden birkaçı:

Microsoft Windows Vista Home Premium,

Intel Core Duo T2450 2.0 GHz İşlemci,

1024 MB DDR2 RAM Bellek,

120 GB Sabit Disk,

12,1” TFT WXGA Parlak Ekran,

DVD±RW Dual Layer Yazıcı,

Wireless LAN, Bluetooth...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!