Nokia'lara Check Point güvenliği

Güncelleme Tarihi:

Nokialara Check Point güvenliği
Oluşturulma Tarihi: Ekim 01, 2007 12:15

Check Point, mobil cihaz güvenlik çözümleri Pointsec Mobile'ın E90 Communicator dahil tüm Nokia Series 60 cihazlar için güçlü veri güvenliği ve erişim kontrolü sağlayan yeni 3.1.3 S60 sürümünü duyurdu.

Haberin Devamı

Pointsec Mobile'ın bu sürümü Nokia'nın S60 tabanlı tüm E-serisi ve N-serisi cihazlarını destekliyor. Yeni sürüm, gelişmiş şifreleme teknolojisi ve üstün veri şifreleme/çözme performansı ile daha az CPU yükü ve daha uzun pil ömrü sağlıyor.

 

Pointsec Mobile son kullanıcı açısından tamamen şeffaf olarak çalışıyor ve cihaz üzerindeki hassas verileri kullanım sırasında otomatik olarak şifreliyor ve çözüyor. Open Mobile Alliance (OMA) uyumlu olan Pointsec Mobile çözümleri Nokia Intellisync OMA sürümünü de destekliyor. Cep telefonu, PDA, akıllı telefon, dizüstü ve masaüstü bilgisayarlar gibi Pointsec çözümü ile korunan tüm cihazlar Check Point yönetim çözümleri ile merkezi olarak yönetilebiliyor.

 

Haberin Devamı

Pointsec Mobile, SMS ve e-posta mesajları, ajanda, Microsoft Office dosyaları ve hafıza kartları dahil cihaz üzerindeki tüm veriler için koruma sağlıyor. Merkezi yönetim destekli Pointsec profilleri ile BT ve güvenlik yöneticileri kurumun tüm mobil cihazları üzerindeki güvenlik politikalarını merkezi olarak yaratıp değiştirebiliyor.

 

Check Point, Windows ve MacOS tabanlı dizüstü ve masaüstü bilgisayarlardan Linux tabanlı sistemlere, USB hafızalardan CD'lere, Microsoft, Symbian ve Palm tabanlı mobil cihazlara, sektörde en geniş yelpazede platform için şifreleme çözümü sağlayan üretici. Dünyada en yaygın olarak kullanılan veri güvenliği çözümü olma özelliğini taşıyan Pointsec ürün ailesi aynı zamanda en geniş platform desteğine sahip.

 

Pointsec Mobile ve Check Point'in tüm veri güvenliği çözümleri ile ilgili daha fazla bilgi için www.checkpoint.com adresi ziyaret edilebilir.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!