No: 309 son bölüm sonrası 56. bölüm fragmanında zarfta ne var?

Güncelleme Tarihi:

No: 309 son bölüm sonrası 56. bölüm fragmanında zarfta ne var
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 07, 2017 21:19

No: 309 son bölüm sonrası 56. bölüm fragmanında ortaya çıkan Lale'nin halası, aile içerisine bir anda hareketlilik katıyor. Neşesiyle dikkat çeken hala, aynı zamanda büyük bir tehlike de içermektedir. No: 309 56. yeni bölüm fragmanında yeğenlerine olan bağlılığını hissettiren hala, gitmeden evvel Lale'ye küçük de bir not bırkamıştır. İşte, No: 309 56. yeni bölüm fragmanı hakkında detaylı bilgiler

Haberin Devamı

No: 309 56. yeni bölüm fragmanı, son bölüm sonrasında araştırılmaya devam ediyor. Lale ile Onur arasındaki ilişki her geçen gün biraz daha ilerleme kaydederken, halanın ortaya çıkması kısa süreli bir şaşkınlığa neden olacaktır. No: 309 56. yeni bölüm fragmanında halasıyla birlikte güzel zaman geçiren Lale, gitmeden bir de not alacaktır. Peki, No: 309 56. bölüm fragmanında o notta ne yazmaktadır?

No:309 yaz sezonunda da izleyicileriyle buluşmaya devam ediyor. Romantik komedi sahneleriyle ekran karşısındakilere keyifli anlar yaşatan No:309 dizisinin son bölümünde Emir’in dadısı rahatsızlanınca Onur, Emir’e bakmaya başladı. Onur’un Emir’e tek başına bakamayacağını düşünen Lale bu teklife pek sıcak bakmadı. Bu durum ikili arasında bir iddialaşmaya döndü. Bu iddialaşmaya Nilüfer ve Kurtuluş da dahil oldu. 2 gün boyunca çocuklarına bakacak olan Onur ve Kurtuluş için başta her şey yolunda giderken birden Emir ve Gülşah ortadan kayboldu. Çocukların akıbetinin belli olacağı No:309 56. bölüm fragmanı da ekranlardaki yerini aldı. Peki No:309 yeni bölümünde neler olacak?

Haberin Devamı

Onur’un uğraşları sonucu halaya ulaşılmıştır. Lale görüşmek istemese de arandığını öğrenen hala bu durumdan cesaret alıp gelir. Özellikle Songül bu durumdan hiç haz etmez. Geçmiş yılları telafi edeceğini söyleyen hala büyük bir pişmanlık içerisindedir. Nergis dışında herkes halaya temkinli davranırken, bu durumu öğrenen Betül hemen hala ile tanışmaya ve onunla yakın olmaya karar

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Tatil dönüşü çiçekçide biriken işlere yardım etmek isteyen Lale, Emir’in dadısı rahatsızlanınca ne yapacağını bilemez. Onur bu durum karşısında Emir’e bakmayı teklif eder. Onur’un Emir’e tek başına bakamayacağını düşünen Lale bu teklife pek sıcak bakmaz. Bu durum ikili arasında bir iddialaşmaya döner. Bu iddialaşmaya Nilüfer ve Kurtuluş da dahil olur. 2 gün boyunca çocuklarına bakacak olan Onur ve Kurtuluş için başta her şey yolunda giderken birden Emir ve Gülşah ortadan kaybolur.

BAKMADAN GEÇME!