No:309 dizisi ne zaman başlıyor?

Güncelleme Tarihi:

No:309 dizisi ne zaman başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 17, 2016 10:35

FOX TV'nin yakında yayına başlayacak yaz dizisi No.309'un tanıtım fragmanı yayınlandı. FOX TV'i yaza kapılarını konusu romantik komedi olan No:309 dizisiyle açacak. Peki yeni dizi No:309'un oyuncu kadrosu ve konusu nedir? İşte No:309 dizisinin tanıtım fragmanı ve oyuncu kadrosu...

FOX TV'nin yeni yaz dizisi No:309'un yapımcılığını Gold Film ile Faruk Turgut üsteleniyor. Haziran ayında izleyicilerle buluşucak olan No:309 yeni romantik komedi dizinin başrollerinde Demet Özdemir ve Furkan Palalı yer alıyor. Peki FOX TV'nin yeni dizisi No:309'un oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor? No:309 dizisinin konusu oyuncu kadrosu ve tanıtım fragmanı sizlerle...

Haberin Devamı

Çilek Kokusu'nun yıldız oyuncusu Demet Özdemir, türü romantik komedi olan No:309 dizisinde rol alacak ve Sumru Yavrucak'la anne kız rolünü oynayacak. Senaryosu Aslı Zengin'e ait dizinin diğer oyuncuları ise Sevinç Erbulak ve Özlem Tokasla. Demet Özdemir'in başroldeki partneri ise Kızılelma ve Son Çıkış dizilerinde rol alan Furkan Palal.

No:309 dizisi ne zaman başlıyor


YENİ DİZİ NO:309'UN KONUSU

Evlenme arifesindeki Lale, aldatılınca aşka tövbe etmiştir. Yine de onu evlendirme derdinde olan annesini kırmayıp, görüşme ayarladığı doktor Onur ile buluşmaya gider. Ancak masasına oturduğu Onur, bir başkasıdır. Bu yanlış buluşma beklenmeyen sonuçlara yol açar.
Başrollerinde Demet Özdemir ve Onur Akkaya'nın yer aldığı No: 309 yakında FOX'ta başlıyor!

NO:309 DİZİSİNİN TANITIM FRAGMANI!



NO:309'UN KÜNYESİ

Türü: Romantik Komedi
Yapım Şirketi: Gold Yapım
Yapımcı: Faruk Turgut
Senarist: Aslı Zengin, Banu Zengin
Yönetmen: Tolga Pulat



DEMET ÖZDEMİR KİMDİR?

Haberin Devamı

Demet Özdemir 26 Şubat 1992 yılında Kocaeli’nde dünyaya geldi.Dansa olan ilgisi sebebiyle Dans Kursuna katılmış ve 1-2 yıl kadar dans etmiştir.Daha sonra okulu bırakmış ve Akşam Lisesine devam edip mezuniyetini almıştır. Bengü'nün dans kadrosundan ayrılınca Efes Kızları ile dans imkanı buldu.

Oyunculuğa Reklam filmlerinde oynayarak başladı.2009 tarihinde Mustafa Sandal’ın iki tane şarkısını çektiği klipte dansçı olarak oynamıştır. 2012 tarihinde Pegasus reklamında oynadı. 2013 tarihinde Blue Jean Dergisi takviminde kendine yer edindi.Lise okuduğu sıralarda özel olarak 3 ay kadar dans dersi aldı.

Liseyi bitirdikten sonra 2 yıl özel olarak Şahika Tekand’da tiyatro konusunda eğitim almıştır. İlk defa dizide oynaması 2013 tarihinde gerçekleşti. Sana Bir Sır Vereceğim isimli dizide oynamıştır. Sana Bir Sır Vereceğim Aylin karakterini canlandırmıştır. Daha sonra 2014 tarihinde Kurt Seyit ve Şura isimli diziye Alya karakterinle giriş yapmıştır.
Ünlü Oyuncu 2014 tarihinde Tut Sözünü isimli sinema filminde rol almıştır ardından yine aynı yıl Kaçak Gelinler isimli dizide oynadı. Dizide Selin Şekerci, Furkan Andıç, Fırat Albayram gibi oyuncularla beraber oynadı.

OYNADIĞI FİLM VE DİZİLER

2013 – Sana Bir Sır Vereceğim (Aylin)
2014 – Kurt Seyit ve Şura
2014– Tut Sözünü
2014– Kaçak Gelinler
2015 – Çilek Kokusu Aslı

BAKMADAN GEÇME!