Nişanlısından ayrılan kız intihar etti

Güncelleme Tarihi:

Nişanlısından ayrılan kız intihar etti
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 10, 2010 12:57

İZMİR'in Bayraklı İlçesi'nde, bir süre önce nişanlısından ayrılan 24 yaşındaki kuaför Nesrin Erkaya, girdiği bunalım sonucu, kendisine ait işyerinin soyunma kabininde kendini kabloyla asıp yaşamına son verdi. Nesrin Erkaya'nın intiharından önce yazdığı, “Ben Berdan'ı çok sevdim. Lanet olsun her şeye. Günahım onun boynuna. Onu ve beni bu hale sokanları Allah'a havale ediyorum” ntu bulundu.

Haberin Devamı

GÜLEN YÜZÜ FOTOĞRAFLARDA KALDI

Bir süre önce Berdan adlı nişanlısından ayrılan kuaför Nesrin Erkaya, yalnız olduğu bir sırada, girdiği bunalım sonucu işyerindeki soyunma kabinine kendini kabloyla astı. Kızı Nesrin Erkaya'nın eve dönmemesi ve aramalarına rağmen telefonlarına cevap vermemesinden şüphelenen 48 yaşındaki Hasan Erkaya, dün saat 22.00'de işyerine gidince, korkunç manzarayla karşılaştı. Kızının asılı olduğu kabloyu kesen baba Erkaya, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Sağlık ekiplerinin kontrolünde genç kızın yaşamını yitirdiği belirlendi. Erkaya'nın cesedi Karşıyaka Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.

Polis ekiplerinin işyerinde yaptıkları incelemede, “Beni affedin ne olur. Ben bunları hak etmedim. Ben Berdan'ı çok sevdim. O beni sevmemiş demek. Benim hayallerimle, umutlarımla oynadı. Yıkıldı her şey, kaldıramıyorum. Lanet olsun her şeye. Günahım onun boynuna. Onu ve beni bu hale sokanları Allah'a havale ediyorum. Onların başka rezilliklerini görmek istemiyorum. Ne olur beni affedin. Ben hiç kimseye yanlış, bir hata yapmadım. Ama her şey zoruma gidiyor. Allahım beni affet” yazan bir intihar notu bulundu. Genç kızın yaklaşık bir hafta önce Almanya'da yaşayan nişanlısından ayrıldığı öğrenildi.

DUYGULARINI FACEBOOK'A YAZMIŞ

Nesrin Erkaya'nın, sosyal paylaşım sitesi Facebook'taki sayfasına, dün sabah saatlerinde şunları yazdığı saptandı:

“Sen varya sen, beni mahveden. Hayallerimi, umutlarımı benden alan, her iki kelimeden biri yalan. Artık sen yoksun hayatımda, başkası da olmayacak asla. Ne istedin duygularımdan, tertemiz aşkımdan. İstediğin gibi oldu her şey. Ben süründüm sen övündün. Gurur duyma kendinle sakın öyle. Bir yürek var ki bende eşi benzeri olmayan, senin gibilerine yıkılmayan. Nankörsün sen nankörsün işte. Şimdi git. Git yolun açık olsun. Bu zamana kadar sana yaptıklarım benden bir hediye olsun. Sana son sözüm bitanem, içimdeki bu acıyı bana yaşattığın bu ıstırabı, gözlerime bakarak o yalan sözlerini asla ama asla unutmayacağım.”

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!