Nişanı atan kıza tecavüz

Güncelleme Tarihi:

Nişanı atan kıza tecavüz
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 05, 2008 08:34

BURDUR'un Bucak İlçesi'nde 17 yaşındaki F.M., eski nişanlısı tarafından kaçırılarak 3 gün boyunca tecavüze uğradı, zorla evlenmeye ikna edildi. Genç kızın ailesinin şikayeti üzerine olaya karıştıkları belirlenen 7 kişi tutuklandı.

Bir mermer fabrikasında işçi olarak çalışan F.M, bir süre önce nişanı bozduğu 25 yaşındaki İ.T ve 6 arkadaşı tarafından önü kesilerek zorla arabaya bindirildi. Ağlasun İlçesi'ne bağlı Çamlıdere Köyü'ndeki 53 yaşındaki V.S adlı kadının evine götürülen F.M.'ye burada iki gün boyunca İ.T. tarafından tecavüz edildi. İ.T., eski nişanlısı F.M.'ye üçüncü gün gizlice götürdüğü Antalya'da da defalarca tecavüz etti. Birkaç gün sonra F.M’nin teyzesi arabulucu olarak Antalya'ya gitti, ‘bundan sonra seni kimse almaz’ diyerek yeğenini evlenmeye ikna etti. Yaşanan olaylar da, ‘Kendi rızasıyla eski nişanlısına kaçtığını’ düşünen genç kızın ailesinden gizlendi.

Evlenmeye ikna olan F.M., Bucak İlçesi'ne getirilerek ailesine teslim edildi. Bir süre sonra bunalıma giren F.M., durumu ailesine anlattı. Genç kızın ailesi de savcılığa şikayette bulundu. Soruşturma başlatan polis ekipleri, İ.T. ve kaçırma ve alıkoyma olayına yardım ettikleri iddia edilen İ.T’nin babası D.T, arkadaşları İ.D, V.C, G.S, SS. O.T. ve M.S’yi gözaltına aldı.

İ.T. tecavüz, kaçırma ve hürriyeti tahdit suçlarından, ev sahibi V.C’nin de aralarında bulunduğu 6 arkadaşı ise kaçırma ve alıkoyma suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Baba D.T. ise adli kontrol hükümleri uygulanarak tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Tecavüze uğradığı iddia edilen F.M. yapılan sağlık kontrolünün ardından ailesine teslim edildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!