Nine yüreği

Güncelleme Tarihi:

Nine yüreği
Oluşturulma Tarihi: Ekim 07, 2011 00:00

Kendisine saldırıp para ve altınlarını gasp edenlerin torunu ile onun sevgilisi olduğunu öğrenen yaşlı kadın, “O benim torunum, sövse de dövse de şikâyetçi olmam” diyerek ağladı.

Haberin Devamı

BURSA’nın Osmangazi İlçesi’nde Münevver Kaçar (26), sevgilisi Erol Yıldırım’la (27) evlilik planları yaptı. Para bulamayan Kaçar, sevgilisi ile birlikte 3 çocuk ve 7 torunu bulunan anneannesi Bediye Babalar’ın para ve altınlarını gasp etmeye karar verdi. Önceki gece kalmak için anneannesinin evine giden Münevver Kaçar, birinci kattaki evin penceresini açık bıraktı. Sabaha karşı eve gelen Erol Yıldırım, içeri girdiğinde lavaboya giden Bediye Babalar (81) ile karşılaştı. Dövdüğü Babalar’ı daha sonra eter ile bayıltan Yıldırım, sevgilisinin yardımıyla yaşlı kadının “Kefen param” diyerek sakladığı 7 bin 500 TL ve 10 bin TL değerindeki altınlarını alarak kaçtı. Bağırarak komşularından, daha sonra da polisten yardım isteyen Münevver Kaçar, polisin incelemesi sırasında cep telefonuna sevgilisinden gelen, “Münevver olay sırasında evde beremi bıraktım” mesajı sayesinde yakalandı.

Acısını içine gömdü

Haberin Devamı

Sorgulanan genç kız suçunu kabul ederken, 4 ayrı suçtan kaydı bulunan sevgilisinin yakalanmasını sağladı. Hastanede, kendisini bu hale torunu ile sevgilisinin getirdiğini öğrenince gözyaşlarını tutamayan Babalar, “Dövse de, sövse de o benim torunum. Ona nasıl kıyarım. Şikâyetçi değilim” dedi. Sevgililer tutuklandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!