Nikahi bekleyen kumrular

Güncelleme Tarihi:

Nikahi bekleyen kumrular
Oluşturulma Tarihi: Ocak 04, 1999 00:00

Haberin Devamı

Ankara-Istanbul hattinda ask

Politika dunyasinin merkezi Ankara'da gectigimiz yil sinema sanatcisi Mujde Ar ile Ercan Karakas arasinda baslayan ask, son hiziyla devam ediyor. Gazinoda baslayan tanismadan sonra Istanbul gecelerine tasinan ask yuzunden CHP Istanbul Milletvekili Karakas, esinden ayrildi.

Bu ayriligin uzerinden bir yil gecmesine ragmen evlenmeyen ikili, Ankara-Istanbul arasinda sik sik seyahat ederek ozlem gideriyor.

Onlar boyle de mutlu

Pop muzigin sevilen isimlerinden Askin Nur Yengi ile isadami Mete Topcuoglu arasindaki ask mutlu bir sona dogru ilerliyor. Yeni yilda evlenmeleri beklenen ikilinin beraberliklerinin zaman icerisinde neler getirecegini kendileri de merak ediyor. Genc cift de evliligin aski oldurecegini dusunenler arasinda. Yengi ile Topcuoglu’nun ‘‘Biz boyle de mutluyuz’’ sozleri, aralarindaki aski ispatlamaya yeterli oluyor.

Asklarini makarnaya borclular

Nilufer ile Gokberk Ergenekon cifti de politikaci - sanatci askina imza atan ikililerden. Makarnayi cok seven Nilufer ile Ergenekon asklarini makarnaya borclular. Makarnayi cok sevdigini soyleyen Nilufer'e makarna yapmak icin bir gece Ankara'dan Istanbul'a gelen Ergenekon arasindaki ask uc yildir devam ediyor. Ciftin yeni yilda surpriz bir evlilik yapmasi bekleniyor.

Tartismali ask baskadir

Ebru Gundes’in bagli bulundugu muzik sirketinin avukati Omer Durak ile baslayan arkadasligi kisa surede aska donustu. Tartismali ayriliklardan sonra tekrar sevgilisi Durak ile bir araya gelen Gundes, evlilik icin yorum yapmak istemiyor. Cocuklari cok sevdigini ve en kisa zamanda cocuk sahibi olmayi dusundugunu belirten sanatci, beraberliklerde her zaman durust ve acik sozlu olmayi tercih ediyor.

Evlilik bir formalite

Sinemanin iki sevilen oyuncusu Kerem Alisik ile Aydan Sener ‘‘Kumru’’ dizisinde tanisip arkadasliklarini aska donusturduler. Cift, ilk evliliklerinde mutlu olamadiklari icin henuz evliligi dusunmuyor. ‘‘Biz zaten evli gibiyiz. Ayni evi paylasiyoruz. Ikimizin de cocuklari var. Eksik olan sevgileri birbirimizle tamamliyoruz’’ diyorlar ama bu yil nikáh olabilir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!