Nesrin Baytok: Zor bir süreç yaşıyorum

Güncelleme Tarihi:

Nesrin Baytok: Zor bir süreç yaşıyorum
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 15, 2010 11:10

CHP Ankara Milletvekili Nesrin Baytok, Deniz Baykal ile görüntülerinin yer aldığı iddia edilen kaset olayıyla ilgili "Geleceğe yönelik hiçbir planım yok. Zor bir süreç yaşıyorum. Kendime o süreci yaşamak için izin verdim" dedi. Baytok, zaman zaman Baykal ile görüştüğünü ve destek aldığını da kaydetti.

Haberin Devamı

SHOW TV'ye konuşan Baytok, "Nasılsınız" sorusuna, "İyiyim. Bir sınavdan geçiyoruz" yanıtını verdi. "CHP'de yaşananları nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusu üzerine Baytok, "Yakından izliyorum. Ama bunları haberlerden, medyadan takip ediyorum" diye konuştu.

 

Zor bir süreç yaşıyorum

 "Kamuoyuna çıkıp açıklama yapmak istiyor musunuz?" sorusuna ise Baytok, "Geleceğe yönelik hiçbir planım yok. Zor bir süreç yaşıyorum. Kendime o süreci yaşamak için izin verdim" yanıtını verdi. Eşi ve kızının yanında olduğunu ve hiç dışarı çıkmadığını belirten Baytok, kendisine destek verenlere teşekkür ederek, "Bu destekle kendimi büyük bir ailenin parçası gibi hissettim" dedi. "İstifa edecek misiniz?" sorusu üzerine ise Baytok, "Bunların hepsi sonraki konular" dedi. Baytok, zaman zaman Baykal ile görüştüğünü ve destek aldığını da kaydetti.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!