Neriman katilinden 100 metre kaçabildi

Güncelleme Tarihi:

Neriman katilinden 100 metre kaçabildi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 14, 2015 17:45

ADANA’da maskeli katil zanlısı tarafından 3 katlı binanın bahçesinde av tüfeğiyle vurularak öldürülen 27 yaşındaki Neriman Hügül’ün ölümden 100 metre kaçtığı ortaya çıktı. Bir barda ’Duygu’ takma adıyla çalışan Neriman Hügül’ün eşi Kemal Hügül’ün de ’cinayet’ suçundan 9 yıldır cezaevinde yattığı belirlendi.

Haberin Devamı

Merkez Seyhan İlçesi’nin Kocavezir Mahallesi’nde oturan 1 çocuk annesi Neriman Hügül, iddiaya göre çalıştığı bara gitmek için evinden çıktı. Daha birkaç adım atmadan elinde av tüfeği olan kar maskeli katil zanlısıyla karşılaşan genç kadın, "İmdat" çığlıkları atarak kaçmaya başladı. Katil zanlısı da kadının peşine düştü. Ara sokağa giren genç kadın, yaklaşık 100 metre koştuktan sonra kendini kapısını açık gördüğü 3 katlı bir evin bahçesine attı. Can havliyle bahçede gizlenecek yer arayan kadın, arkasından bahçeye giren katiliyle göz göze geldi. Katil zanlısı, görgü tanıklarının ifadesine göre, "Benden ne istiyorsun?" diye haykıran genç kadına ardı ardına 3 el ateş etti. Saldırganın yakın mesafeden ateşlediği tüfekten çıkan saçmalar Neriman Hügül’ün göğsüne ve koltuk altına isabet etti. Neriman Hügül olay yerinde yaşamını yitirdi. Maskeli saldırgan ise kaçarak izini kaybettirdi.

EŞİ DE CİNAYETTEN YATIYOR

Cinayet ihbarı üzerine mahalleye çok sayıda polis ekibi yönlendirildi. Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ve Cinayet Bürosu ekipleri, geniş çaplı araştırma yaptı. Olay yerine yakın bir sokakta av tüfeği ele geçirildi. Cinayette kullanıldığı düşünülen tüfek incelemeye alındı.

Barda çalışan ve Duygu takma adını kullanan Neriman Hügül’ün cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Cinayete kurban giden Neriman Hügül’ün eşi Kemal Hügül’ün 9 yıl önce işlediği bir cinayet suçu nedeniyle cezaevinde yattığı belirlendi. İnternette farklı isimlerde profil sayfası açan Neriman Hügül’ün ’Söyle hayat neden hep ben’ yazan fotoğrafı paylaşması dikkat çekti. Neriman Hügül’ün komşuları, birlikte yaşadığı kayınvalidesi ile 9 yaşındaki kızını teselli etmeye çalıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!