Nerelerde deprem oldu? 8 Mayıs tarihli son deprem listesi

Güncelleme Tarihi:

Nerelerde deprem oldu 8 Mayıs tarihli son deprem listesi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 08, 2019 08:58

Van'ın ilçesinde 3.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Bununla beraber, yurt genelinde vatandaşlar da hangi illerde deprem olduğunu merak edip internette sorgulamaya başladı. Peki, bugün nerelerde ve hangi illerde deprem oldu? İşte, Kandilli'den alınan verilere göre, 8 Mayıs son depremler listesi.

Haberin Devamı

Türkiye’den deprem haberleri gelmeye devam ediyor. AFAD ve Kandilli Rasathanesi, vatandaşları depremin merkez üssü ve şiddeti hakkında bilgilendiriyor. 8 Mayıs tarihli deprem listesine göre günün en şiddetli depremlerinden biri Manisa’dan sonra Osmaniye’de yaşandı. Peki, başka nerelerde deprem oldu? İşte 8 Mayıs tarihli deprem listesi

VAN'DA 3.5 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsünden alınan bilgilere göre, merkez üstü Irgat Mahallesi’nde saat 16.57 sıralarında yerin 7.1 kilometre derinliğinde 3.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, kısa süreli paniğe neden oldu.

Türkiye’nin farklı bölgeleri depremle gündemde. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nden alınan bilgiye göre, merkez üssü Osmaniye'nin Kadirli ilçesi Karatepe Köyü olan saat 04:58'de, yerin 3 kilometre derinliğinde 3.8 büyüklüğünde deprem kaydedildi.

Deprem sonrası can ve mal kaybı yaşanmazken, deprem kısa süreli paniğe neden oldu. Deprem, Osmaniye'nin Düziçi, Bahçe ve Adana'nın Kozan Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesinde hissedildi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!