Nerden tutsan canavar

Güncelleme Tarihi:

Nerden tutsan canavar
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 14, 2012 00:00

İstanbul’da yaşanan bir kaza sonrası ehliyetsiz ve alkollü olduğu anlaşılan sürücünün üzerinden yüzde 40 görme engelli olduğuna dair de engelli kartı çıktı. Kaza sırasında çarpmanın şiddetiyle camdan fırlayan sürücü ve travesti olduğu söylenen yanındaki kişinin hayati tehlikeleri sürüyor.

Haberin Devamı

İSTANBUL’da Kartal’dan Maltepe istikametine giden Tuncay Zorlu’nun (40) kullandığı otomobil, Kartal İETT son duraklarına geldiğinde kontrolden çıktı. Dün sabaha karşı 03.00 sıralarında kontrolden çıkan araç, önce bariyerlere, ardından elektrik direğine çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan otomobil takla attı. Zorlu ve travesti olduğu öne sürülen arkadaşı İbrahim Kubilay Toklucu, ön camdan yola fırladı. Otomobilin arka koltuğu da kaza yerine 40 metre uzaklıkta bulundu.

İkisinin de durumu ciddi

/images/100/0x0/55eae5b2f018fbb8f89db6dd

Ambulanslarla Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan yaralıların hayati tehlikeleri sürüyor. Bu arada Zorlu’nun üzerinden, Başbakanlık Özürlüler İdaresi Başkanlığı’nın verdiği yüzde 40 görme engelli kartı çıktı. İncelemede ehliyeti bulunmadığı da anlaşılan Zorlu’ya ehliyetsiz araç kullanmaktan 700 TL, alkollü araç kullanmaktan 600 TL, araç muayenesi yaptırılmadığı için 70 TL, ruhsat sahibine de ehliyetsiz kişiye araç verdiği için 320 TL para cezası kesildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!