Neptün'ün evren için küçük insanlık için büyük adımı

Güncelleme Tarihi:

Neptünün evren için küçük insanlık için büyük adımı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 29, 2012 00:00

Neptün bu hafta 164 yıllık turunu bitirip, Balık burcuna geçiyor. Evren için küçük ama insanlık için büyük olan bu adım, yaptığımız işe yüreğimizi daha fazla katmamızı sağlayacak

Haberin Devamı

İllüzyon, sezgiler ve hayalleri tetikleyen, insanlığın ortak bilincini yansıtan Neptün, 14 sene Kova burcunda gezindi. Çarpıp uyandıran ve yenilikleri günlük hayatımıza sokan Uranüs’ün de aynı yıllarda Kova’dan geçmesi, bu burcun kitle iletişimi ve teknolojik hediyelerinin dünya çapında yayılmasını kolaylaştırdı. Cep telefonları ve internetin halka yayılması, ilk sanal klavyenin keşfi, pek çok ülkenin uzaya uydu fırlatması da aynı dönemlere rastlıyor.

İnsanlık bu yıllarda 'Da Vinci Şifresi', 'Harry Potter' serileri, 'Yüzüklerin Efendisi' ve hatta 'Sihirli Annem' dizisiyle tanıştı. Televizyon ve sinema el ele verip ortak bilinçaltına hizmet ettiler. Bu sayede insanlık yeteneklerini hatırladı.

Şimdiyse, denizler Tanrısı Poseidon, yani Neptün en rahat ettiği Balık burcuna geçiyor. Kariyerimizde illüzyon, belirsizlik, yanılsamalar karşısında hayallerimize güvenmeyi öğrensek iyi olur. Sanal olan, elle tutulamayan pek çok ürünün keşfedilme zamanı geldi. Radyoculuk, psikoloji, çağrı merkezleri, içecek sektörü evrim geçiriyor olacak. Sanal şarkıcılar salonumuzun ortasında konser verebilir. En beğendiğimiz filmde sanal olarak biz de oynayabiliriz. Başka yerlerdeki, hatta uzak ülkelerdeki toplantılara, konferanslara sanki oradaymışız gibi katılabiliriz.

Haberin Devamı

Bu önümüzdeki 14 sene içinde telepati yoluyla haberleşmenin, istediğimiz anda istediğimiz yerde olmanın, hatta istediğimiz tipte görünmenin gerçekleştiğini görebiliriz. Şimdi bize modern hayatı yansıtan cep telefonları, bilgisayarlar ve benzeri ürünlerin metal çöp yığını olmalarıysa çok uzak değil.

İnsanlığa sunulacak güzelliklerden işyerinde yararlanmanın anahtarı sağ beynimizi çalıştırmak olacak. Balık burcundaki Neptün yeni üstadımızdır artık.

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!