Nefise, Mehmet Ali ile 'evleniyor'

Güncelleme Tarihi:

Nefise, Mehmet Ali ile evleniyor
OluÅŸturulma Tarihi: AÄŸustos 06, 2001 13:18

Manken Nefise Karatay bir darılıp bir barıştığı sevgilisi Mehmet Ali Erbil ile rol gereği evleniyor. Karatay, Antalya ve Kuşadası'nda sahnelenecek olan İyi Olan Kazansın adlı gösteride hayalini kurduğu gelinliği giyip Erbil'in eşi olacak. Öte yandan Ata Demirer de Antalya'da sevenleriyle buluşacak. Gülben Ergen, Sibel Can ve Beyaz tatil yörelerini şenlendirecek diğer ünlüler.

Haberin Devamı

Şovmen Mehmet Ali Erbil ve manken Nefise Karatay, Antalya'da sahneleyecekleri komedide rol gereği evlenecekler.  

Erbil ve Karatay ikilisi, 10 Ağustos akşamı Konyaaltı Açık Hava Tiyatrosu'nda, ''İyi Olan Kazansın'' adlı iki bölümlük komediyle Antalyalı izleyicilerle buluşacak. Kuşadası'ndaki gösteriden sonra AntaLya'da da sahnelecek olan oyunda, Nefise Karatay,  Mehmet Ali Erbil'le evlenerek hep özlemini çektiği gelinliği rol gereği de olsa giyecek.

ATA DEMİRER DE ANTALYA 'DA

Ay boyunca Anktalya Konyaaltı Açıkhava Tiyatrosu'nu enklendirecek isimlerden biri de şovmen Ata Demirer. TV için hazırladığı programla milyonların sevgisini kazanan Demirer,  ''Akdeniz Yaz Etkinlikleri'' kapsamında, 11 Ağustos akşamı Konyaaltı Açıkhava Tiyatrosu'nda sahne alacak.   

Haberin Devamı

GÃœLBEN ERGEN, BEYAZ VE SÄ°BEL CAN MAGIC LIFE'DA

Magic Life Otel'in ''Tatil Köyü Konser Dizileri'' çerçevesinde Gülben Ergen, 9-14 ve 22 AÄŸustos günlerinde KiriÅŸ ve Belek'teki tesislerde sahne alacak.Â

Yeni kasetini çıkartan Sibel Can ise KiriÅŸ'te 21 AÄŸustos akÅŸamı sevenleriyle buluÅŸacak.  Etkinlikler kapsamında Åžovmen Beyaz da, Belek'teki Magic Life Club Belpark'da gösterisini sunacak.Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!