'Neden tecavüze uÄŸradın' dayağı

Güncelleme Tarihi:

Neden tecavüze uğradın dayağı
OluÅŸturulma Tarihi: AÄŸustos 19, 2012 11:40

Türkiye’de yaşayan Moğolistan uyruklu sevgilisi Ganbaatar B’nin yanına gelen A.J., bindiği taksici tarafından tecavüze uğradı. Olayı anlatınca da sevgilisi tarafından kemikleri kırılıncaya kadar dövüldü.

Haberin Devamı

Moğolistan'da yaşayan Ganbaatar B., bir süre önce çalışmak için Türkiye'ye geldi. İstanbul'a yerleşen 23 yaşındaki Ganbaatar B.'nin daveti üzerine geçtiğimiz nisan ayında sevgilisi A.J de yanına geldi. Çift Feriköy'de birlikte yaşamaya başladı. Ancak geçtiğimiz 16 temmuz gecesi yaşananlar sevgilileri mahkemelik etti.

 

Ä°ddiaya göre, olay günü A.J, çaÄŸlayanda kız arkadaÅŸlarıyla buluÅŸtu. Daha sonra yaÅŸananları Ganbaatar B.ifadesinde şöyle anlattı:Â

 

Saat 01.00 sıralarında kapı çaldı. Açar açmaz A.J. kapı önünde bayıldı. İçeri alıp ne olduğunu sorduğumda bana plakasını bilmediği bir taksiye bindiğini Türkçe bilmediği için yol tarif edemediğini daha sonra da sürücünün taksiyi durdurarak kendisine tecavüz ettiğini anlattı.

 

Haberin Devamı

Duydukları üzerine öfkesini kontrol edemediğini kaydeden Ganbaatar, kız arkadaşını dövmeye başladığını bayılması üzerine bu kez duvara yumruk attığını anlattı. Komşuların haber vermesi üzerine polis ve sağlık ekiplerinin geldiğini ifade eden Ganbaatar B., pişman olduğunu söyledi.

 

Hastaneye kaldırılan ve hayati tehlikesi bulunan genç kadın tedavi altına alınırken savcılığa sevk edilen sevgili tutuklandı.

 

Hakkında kemiklerin kırılmasına sebebiyet verecek şekilde yaralama suçundan 9 yıla kadar hapis istenen Ganbaatar serbest bırakıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!