'Ne Dolmabahçe mutabakatı'

Güncelleme Tarihi:

Ne Dolmabahçe mutabakatı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 25, 2016 02:07

CUMHURBAŞKANI Tayyip Erdoğan, terör örgütüne karşı sert mesajlar vererek, “Ülkemize ve milletimize yöneltilmiş son silahı, bombayı bu topraklardan çıkarana kadar bu mücadele bitmeyecek. Aynı şekilde ülkemizin, milletimizin değerlerine, tarihine, kültürüne kin kusan son çene kapatılana kadar bu mücadele bitmeyecek” dedi.

Haberin Devamı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün Adana’da açılışlar yaparken halka konuşmasında da özetle şu mesajları verdi:

DİĞER YANAĞIMIZI DÖNMEYİZ
“Demokrasiye eyvallah, hak ve özgürlüklere eyvallah, hukukun üstünlüğüne ifade ve basın hürriyetine eyvallah, siyasetçinin kendini güvende hissetmesini sağlayacak dokunulmazlıklara eyvallah. Ama bunların hiçbirinin milletimizin birliğine, ülkemizin bütünlüğüne, devletimizin varlığına saldırılar için kalkan olarak kullanılmasına asla izin vermeyeceğiz. Dünyanın aklı başında hiçbir ülkesi, hiçbir milleti böyle bir şeye müsaade etmez. Bize bu konuda hakaret edenlerin kendi ülkelerinde benzer sıkıntı ortaya çıktığında neler yaptıklarını, yapabileceklerini görüyoruz, biliyoruz. Demokrasinin, hakların, özgürlüklerin ölçüsü Türkiye’de başka, diğer ülkelerde başka olursa bunun adı çifte standart, iki yüzlülük olur. Şu anda bize karşı takınılan tavır tam olarak budur. Hiç kimse kusura bakmasın biz bir yanağımıza tokat atana diğer yanağımızı dönmeyiz.

İÇ SAVAŞTAN BAHSEDİYOR
Dün Meclis’te konuşma yapıyorlar. Siyasi partilerin başkanları bir tanesi iç savaştan bahsediyor, terör örgütü arkasında ya. Çıkmış ikide bir Dolmabahçe mutabakatından bahsediyor. Ne Dolmabahçe mutabakatı, nereden çıkmış böyle bir şey? Böyle bir mutabakat filan söz konusu değil. Bu iktidarın terör örgütüyle bir mutabakatı söz konusu değildir, olmamıştır. Bugün bize yöneltilen eleştirileri biz yarın onlara yöneltir miyiz bilmiyorum. Ama şurası bir gerçek ki içinde bulunduğumuz şu şartlarda insani ölçüleri kaybetmeyen bir millet olarak asla onlar gibi zalim olmayacağız.” 

BAKMADAN GEÇME!