'Nazilere taş çıkartan yöntemlerle saldırıyorlar'

Güncelleme Tarihi:

Nazilere taş çıkartan yöntemlerle saldırıyorlar
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 19, 2018 01:16

CUMHURBAŞKANI Erdoğan, Kudüs Zirvesinin açılışında konuştu:

Haberin Devamı

“Bugün İsrailli haydutlarca katledilen Filistinliler için harekete geçmek, tüm dünyaya insanlığın halen ölmediğini göstermek demektir. Bugün Kudüs’e sahip çıkmak, barışa, insanlığa sahip çıkmaktır. 2’inci Dünya Savaşı sırasında toplama kamplarında her türlü işkenceye uğrayan insanların çocukları, maalesef bugün adeta Nazilere taş çıkartan yöntemlerle masum Filistinlilere saldırıyor.

HAYDUTLUKTUR
Nasıl 14 Mayıs Pazartesi insanlık tarihine kara bir gün olarak kazınmışsa, 18 Mayıs Cuma da inşallah müşterek çabalarımızla insanlık onurunun kurtarıldığı bir gün olarak yazılacaktır. Bu tavrınızın sadece din kardeşlerimiz nezdinde değil, Hıristiyanlar, Museviler ve diğer inanç sahipleri için de çok kıymetli olduğuna inanıyorum. Burada Siyonistleri bir kenara koyuyorum. Zaten bütün bu olayların altında onlar yok mu? Onlar var. İnşallah bugün alacağımız kararlarla da bu duruşumuzu perçinleyeceğiz. Açık ve net söylüyorum İsrail’in yaptığı haydutluktur, vahşettir, devlet terörüdür.

ABD ESİR OLDU
Tüm uyarılarımıza rağmen ABD gerilim ve çatışmadan beslenen çevrelerin esiri oldu. İslam İşbirliği Teşkilatı ile Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’nun iradelerini nazara dikkate almayan Amerikan yönetimi İsrail Başbakanı Netanyahu’nun ve bazı radikal evangelistlerin kuyruğuna takılmayı tercih etti.

İsrail, katlettiği masumların hesabını uluslararası yargı önünde mutlaka vermelidir. Bu konunun BM Genel Kurulu nezdinde de takipçisi olacağız.
Kudüs kararıyla, İsrail’in katliamlarına zemin hazırlayan ABD’nin eline masum Filistinliler’in kanı bulaşmıştır. İsrail, katlettiği masumların hesabını uluslararası yargı önünde mutlaka vermelidir. Bu konunun BM Genel Kurulu nezdinde de takipçisi olacağız.”

BAKMADAN GEÇME!