Muzır tasarımlı nevresim

Güncelleme Tarihi:

Muzır tasarımlı nevresim
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 18, 2009 13:17

İzmirli girişimci Pelin Alharal, moda tasarımı üzerine eğitim alarak moda ve hazır giyim sektöründe kendi markasını yarattı. Alharal, ev, yat tekstili ve kıyafet alanında tasarladığı ürünlerle Bad Bed, See the Sea ve Pelinda’s markalarını yarattı.

Haberin Devamı

YATAK ODALARINA MUZIR TASARIMLAR

Yaklaşık 4 ay önce Pelinda’s Tasarım ve Dikim Atölyesi adı altında kendi şirketini kuran Alharal, 15 yıl gıda sektöründe çalıştığını anlatarak, “3 yıl önce çocuk sahibi olunca sektör değiştirmeye karar verdim ve uzun yıllardır arzu ettiğim moda tasarım alanına yöneldim. İki yıl konuyla ilgili eğitim aldıktan sonra kendi şirketimi kurdum. Şu anda küçük bir atölyede tasarım ve üretim yapıyorum” dedi.

İlk başta nevresim tasarlayarak işe başladığını ve bu alanda Bad Bed markasını yarattığını dile getiren Alharal, “Özellikle yatak odası serisi, sıradışı çizgileriyle farklılığı en iyi yansıtan koleksiyonum oldu. Tasarımlarımın sıradışı ve muzır bir yanı var. Türkiye ve dünyada bir ilk olan çok şık, eğlenceli, esprili, istenildiğinde ise seksi ve erotik olabilecek nevresim takımları ürettim” diye konuştu.

Kendi markasını oluşturarak zoru seçtiğini ifade eden Pelin Alharal, Bad Bed markası ile ilgili geleceğe yönelik planlarından söz ederek, nevresim takımlarını yakın bir zamanda elektronik ile bütünleştirerek yine farklı ürünler yaratacağını aktardı. Alharal, ihracat konusunda da çalışmalar yürüttüklerini söyleyerek, “Almanya’da bir otel ile görüşmelerimiz sürüyor. Türkiye’de de balayı otellerine ürün vermek konusunda çalışmalarımız var” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!