Mutluluğu için ben her şeye razıydım

Güncelleme Tarihi:

Mutluluğu için ben her şeye razıydım
Oluşturulma Tarihi: Aralık 20, 2009 00:00

İstanbul Boğaziçi Köprüsü’nden sevgilisi Sariye Küp’le birlikte atlayarak intihar eden reklamcı Cemalettin Sakarya dün son yolculuğuna uğurlandı.

Bakırköy Zuhuratbaba Camii’ndeki cenaze töreninde, Sakarya’yla 20 yıldır birlikte yaşayan Sibel Eraslan, sürekli ağladı ve yakınlarının yardımıyla ayakta durabildi. Eraslan, Sakarya’nın, Sariye Küp’le ilişkisi olduğunu dört ay önce öğrendiği belirterek, “O benim hayat arkadaşımdı. Mutluluğu için ayrılmaya da razıydım. Bir süredir görüşmüyorduk. Beni de onun yanına gömün, onun yanına yatırın” dedi. Öğleyin kılınan cenaze namazının ardından Sakarya, Altınşehir Mezarlığı’nda toprağa verildi.

El ele atlamadılar

Sakarya’nın yakınları, çiftin köprüden el ele tutuşarak atladıkları iddiasını yalanladı. Bir yakını, “Otomobille köprüde durduktan sonra aracın içinde konuşmuşlar. Daha sonra Sariye Küp, köprünün korkuluklarına çıkarak kendisini bırakmış. Cemalettin, Sariye’nin ardından köprüden atlamış” dedi.

Bir buçuk yıldır birliktelerdi

Sariye Küp’ün cenazesi de toprağa verilmek üzere memleketi Kayseri’ye gönderildi. Küp’ün eski ev arkadaşı, şu iddialarda bulundu: “Sariye’nin bir buçuk yıldır Cemalettin Sakarya’yla ilişkisi vardı. Sibel Eraslan’ın varlığından dört ay önce haberdar oldu. Başkasının mutluluğunu bozduğu için huzursuzdu. Sibel’in yanına gidip konuşmuştu.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!