Mustafa Topaloğlu gözaltına alındı

Güncelleme Tarihi:

Mustafa Topaloğlu gözaltına alındı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 08, 2008 07:20

Etiler'de bir eğlence merkezine yapılan kumar baskınında gözaltına alınan 33 kişi arasında türkücü Mustafa Topaloğlu da vardı.

Asayiş Şube Müdürlüğü’ne getirilerek işlemleri yapılan şüpheliler ifadelerinin ardından 125 YTL idari para cezası kesilerek serbest bırakıldı. Ancak, türkücü Mustafa Topaloğlu, mahkemece yakalama kararı bulunduğu için İnfaz Büro Amirliği’ne teslim edildi. Bir televizyon kanalında yayınlanan magazin programına katılan Mustafa Topaloğlu, Bülent Ersoy için, "Bülent bey'e, Bülent hanım demem. Allah'ın verdiği bedene razı olmazsan olmaz. Allah onu erkek yarattı" şeklinde konuşmuştu.

 

Mustafa Topaloğlu'nun kendisi hakkındaki sözleri üzerine programa telefonla katılan Bülent Ersoy, Topaloğlu'na,"Sen benim elimi öpebilmek için kaç izin aldın, kaç masa dolaştın. Türkiye Cumhuriyeti devleti bana pembe nüfus cüzdanı verdi. Kadınım, kadınım, kadınım. İsteyen kabul eder, istemeyen etmez" diye tepki göstererek dava açacağını belirtmişti. İki ünlü arasında başlayan kavga daha sonra Mustafa Topaloğlu'nun, "O, diva değil duba bile olamaz, Bülent Ersoy, dünya çapında sanatçı olacaktı ancak önünü kestiler. Arkadan desteklemek lazım" şeklinde devam etmişti.

 

Bunun üzerine Bülent Ersoy Kadıköy Cumhuriyet Savcılığı’na şikayette bulunarak Mustafa Topaloğlu hakkında dava açılmasını ve cezalandırılmasını istemişti.

 

Olayla ilgili dava duruşmasına gitmediği için mahkeme tarafından yakalama kararı çıkarılan Topaloğlu, bu sabah Kadıköy Adliyesi’ne sevk edildi. Burada ifadesi alınan Topaloğlu serbest bırakıldı.

 

 

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!