"Musa cinayetinde yeni gözaltılar olabilir"

Güncelleme Tarihi:

Musa cinayetinde yeni gözaltılar olabilir
Oluşturulma Tarihi: Kasım 14, 2009 14:41

ERZURUM’da kaçırıldıktan bir hafta sonra öldürülmüş olarak bulunan 13 yaşındaki Musa Kang cinayetiyle ilgili olarak çalışmaların devam ettiğini vurgulayan Vali Sebahattin Öztürk, devam eden soruşturma kapsamında yeni gözaltıların olabileceğini söyledi.

Haberin Devamı

Ömer Duygun İlköğretim Okulu’nda okuyan Musa Kang, geçen 3 Kasım’da kapüşonlu bir gençle görüldükten 9 kasım günü metruk bir binada ölü olarak bulunmuştu. 11 Kasım’da Musa Kang’ın katil zanlısı olarak amcasının oğlu S.K,’nın nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanmasının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Vali Sebahattin Öztürk, “Katil zanlısı zaten tutuklu. Serbest bırakıldığıyla ilgili iddialar da şu an için doğru değil. Cinayetle ilgili süreç devam ediyor. Başkaları da gözaltına alınabilir. Ama bununla ilgili bir zaman vermemiz mümkün değil. Maktül ve zanlı çocuk olduğu için hassas davranıyoruz” dedi.

EMNİYET MÜDÜRÜ: YALNIZ DEĞİLDİ

Musa Kang cinayetiyle ilgili farklı bir gelişme olmadığını kaydeden Emniyet Müdürü Yusuf Çalkavur da, ekiplerin çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdürdüğünü belirtti. Cinayetle ilgili yeni bir gözaltı olmadığına işaret eden Yusuf Çalkavur, “Bizdeki kanaat tutuklanan çocuğun yanında birileri vardı yönünde. S.K.’nın bu işi tek başına yapmadığı kanaati var. Tabi şu an sorgu aşaması devam ediyor. Kesin bir şey söylememiz mümkün değil. Ankara’ya kriminal laboratuvara gönderilen tahlil sonuçları henüz elimize ulaşmadı. Ümit ediyoruz ki sonuçlar, önümüzdeki hafta elimizde olur” diye konuştu.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!