Mumcu: Dünü ve bugünü konuştuk

Güncelleme Tarihi:

Mumcu: Dünü ve bugünü konuştuk
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 04, 2006 17:44

Erkan Mumcu, siyasete yeniden Anavatan Partisi’nde devam edeceğini açıklayan Mesut Yılmaz’la dün İstanbul’daki evinde, “Hatasıyla sevabıyla geçmişi ve bugünü konuştuk” dedi.

Haberin Devamı

Anavatan Partisi Genel Başkanı Erkan Mumcu, eski ANAP Genel Başkanı Mesut Yılmaz’a Yüce Divan yargılaması sonrasında dün İstanbul’daki evinde “geçmiş olsun” ziyaretinde bulunduğunu söyledi. “5 yıldır görüşememenin eksikliğini 5 saatlik bir görüşmeyle gidermeye çalıştık” diyen Mumcu, buluşmada “Hatasıyla sevabıyla geçmişi ve bugünü konuştuk” dedi.

Yılmaz’ın bugün Rize’de yaptığı konuşmayı basından izlediğini dile getiren Mumcu, konuşmayı “sağduyulu ve yapıcı bir konuşma” olarak niteledi.

Görüşmede AB, dış politika, Türkiye’nin siyasetteki arayışları da göndeme geldi. Mesut Yılmaz’ın Yüce Divan yargılaması sonrasında basına yaptığı “bazı sol partiler de dahil olmak üzere çeşitli temasları” olduğu yönündeki görüşlerinin de ele alındığı ancak Yılmaz’ın merkezde birleşik yeni bir yapıya karşı olmadığını dile getirdiği ve bunun “Türkiye şartlarında zor göründüğü” değerlendirmesinde bulunulduğu belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!