Müjde Ar'dan öÄŸrenecek çok ÅŸeyim var

Güncelleme Tarihi:

Müjde Ardan öğrenecek çok şeyim var
OluÅŸturulma Tarihi: Ekim 11, 2007 00:00

Aysun Kayacı, Ar'ın "gazoz kapağı" esprisiyle ilgili konuşurken 'Daha öğreneceğim çok şey var" dedi.

Haberin Devamı

Aysun Kayacı fotoğrafları için tıklayın

"Sessiz Gemiler"de rol alan, aynı zamanda NTV'de ÇiÄŸdem Anad, Müjde Ar ve Pınar Kür'le birlikte program sunan Aysun Kayacı, Ar'ın "gazoz kapağı" esprisiyle ilgili ÅŸunları söyledi: "Müjde Ar'dan çok ÅŸey öğreneceÄŸime inanıyorum. Bence yerinde bir espri yaptı. Hatta bu esprinin altında, genç kızların dikkatli olması gerektiÄŸi konusunda bir mesaj bile vardı."Â

Müjde Ardan öğrenecek çok şeyim var
Beş çocuk babası olan Savaş Dinçel'in yalnızlığını konu alan dizide babasına yeterince zaman ayıramayan bir karakteri oynayan Kayacı, "Dizi çekilirken de tekrarlarını izlerken de sersem gibi ağlıyorum. Gerçekten çok duygu yüklü bir dizi" dedi. Kendi hayatında da babasıyla ilişkileri kopuk olan Kayacı, "Ben gayet çok mutluyum. Özel hayatım ile ilgili konuşmamayı istemiştim. Buradan bir rant sağlamaya çalışmayın. Bizim dizinin büyüsüde bozulmasın. Kendi hayatımda anneme ve kardeşime karşı tüm sorumlulukları yerine getirmiş çok mutlu ve huzurlu bir insanım" dedi.
NTV'de Çiğdem Anad, Müjde Ar ve Pınar Kür ile birlikte program sunan Aysun Kayacı, Müjde Ar'ın programda yapmış olduğu 'Gazoz kapağımı Bedri açtı ama içine akıtmadı' sözlerine de değindi. "Vallahi o gün çok heyecanlıydım. O kelimenin nasıl çıktığını anlayamadım. Eve gidip tekrarını izlediğimden gerçekten çok güldüm ve güzel bir espri yapmış. Çok eğlenceli bir hanım. Ondan çok şey öğreneceğime inanıyorum Çok yerinde bir espri yaptı. Anlattığı şeyin altında genç kızlar dikkatli olması gerektiği konusunda mesaj bile vardı.. Ya kızları tutucu bir şekilde yetiştirmemek gerektiğini. Herkes her şeyi anlayabilir" dedi.
Cem Yılmaz'ında programda çok rahat olduğundan söz eden Kayacı, "Cem Yılmaz çok şekerdi. Dört kadını ele geçirdi. Çok iyi konuktu. Bizim zayıf kaldığımız yerlerde bayağı programı canlandırdı" dedi. Programda çok çekingen olduğunu kabul eden Kayacı, "Bu kadar önemli kadınların arasında her lafa da maydanoz olamam ki" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!