Muhteşem Yüzyıl Kösem 28.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Muhteşem Yüzyıl Kösem 28.bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 20, 2016 09:43

Muhteşem Yüzyıl Kösem dün akşam nefes kesen bir son bölüm ile ekranlara geldi. Muhteşem Yüzyıl Kösem'de Sultan Osman tahta çıkıyor. Peki Kösem'i saraydan kovdu mu? Muhteşem Yüzyıl Kösem hayranları dizinin bitimi ile birlikte yeni bölüm fragmanını merak etti. Muhtemeşem Yüzyıl Kösem 28.bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

Muhteşem Yüzyıl Kösem 27. Bölüm fragmanıyla herkese ekranlara kilitledi. Star TV'nin izlenme rekorları kıran dizisi Muhteşem Yüzyıl Kösem'in son bölümünde Sultan Osman tahta çıktı. Kardeşinin ona karşı olduğunu düşünen Sultan Osman, ölüm fermanını verecek midir? Muhteşem Yüzyıl 27. son bölümde yaşananlar..

Haberin Devamı

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM SON BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Muhteşem Yüzyıl Kösem’de bu hafta Sultan Osman tahta çıkıyor! Şehzadelerini kurtarmak için var gücüyle yetişmeye çalışan Kösem, büyük bir şok yaşıyor! Sultan Mustafa tahttan indiriliyor! Mustafa’nın kabusları gerçek oluyor. Yeniden kafese giriyor. Halime Sultan ise zindana atılıyor. Kösem Sultan’ın desteğiyle Sultan Osman tahta çıkıyor! Osman, tahtını elinden alan validesi Kösem Sultan’ı saraydan sürüyor. Kösem tebdil halde çıktığı çarşıda şok biriyle karşı karşıya geliyor. Safiye, Kösem ile Osman’ın arasını bozmak için sinsi bir plan yapıyor. Osman, Kösem’in gizli divanını basıyor! Osman Kösem’e çok ağır bir ceza veriyor! Safiye’nin tuzağına düşen Şehzade Mehmed, abisinin kendisini öldüreceği korkusuyla korkunç bir hata yapıyor. Şehzade Mehmed’in kendisine isyan ettiğini sanan Sultan Osman kardeşinin ölüm fermanını istiyor! Kösem ve Sultan Osman arasında ipler koparken, şehzade Mehmed adım adım ölüme yaklaşıyor!

Haberin Devamı

Muhteşem Yüzyıl Kösem 28.bölüm fragmanı yayınlandı mı

Kösem evlatlarının canını kurtarmak için telaşla Sırça Köşk’e gelir. Ancak karşılaştığı manzara karşısında şaşkına döner.
Sultan Mustafa tahttan indirilip yeniden kafese kapatılırken, Halime Sultan zindana atılır. Kösem Sultan’ın desteğiyle tahta çıkan Sultan Osman’ın saltanatı başlar.
Kösem oğlunun saltanatının keyfini süreceğini sanırken, acı gerçekle yüz yüze gelir. Osman tahtını elinden alan validesi Kösem Sultan’ı eski saraya gönderir. Kösem Osman’a dair büyük bir hayal kırıklığına uğrar.
Annesinin eski saraya sürülmesinin ardından abisi ile arasındaki bağların koptuğunu düşünen şehzade Mehmed Osman’ın kendisini öldüreceğinden korkar. Safiye Sultan’ın oyununa gelen şehzade Mehmed geri dönülmez bir hata yapar.
Kardeşinin kendisine isyan ettiğini düşünen Osman derin bir çelişki içindedir. Kardeşinin ölüm emrini verecek midir yoksa onu af mı edecektir? Annesi Kösem Sultan ile yaptığı yüzleşme Osman’ı sert bir karar almaya iter.. Muhteşem Yüzyıl Kösem, sürprizlerle dolu yeni bölümüyle Star’da..

Haberin Devamı

Yayın Günü: 19 Mayıs Perşembe  Yayın Saati: 20.00

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM SON BÖLÜM İZLE

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM 27. BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

Muhteşem Yüzyıl Kösem’de bu hafta Halime ve Kösem arasında kılıçlar çekiliyor!
Kösem, Halime’nin tuzağından son anda kurtuluyor! Sultan Mustafa, saraydan kaçarken yakalanan Osman’ın ölüm emrini veriyor.Halime, Kösem’i bertaraf edebilmek için onu Osman’ı kaçırmakla suçluyor. Büyük bir ihanete uğrayan Kösem, kız kulesine sürgün ediliyor. İskender’in ölmediğini öğrenen Safiye Sultan oğluna kavuşuyor.Ve İskender’i tahta çıkarmak için plan yapıyor!Kösem, Mustafa’nın deliliğini ifşa etmek için harekete geçiyor! İlk kez halkın önüne çıkacak olan Mustafa’nın ilacı değiştiriliyor! Çocuklarının hayatını güvence altına almak isteyen Kösem, Halime’yi can evinden vuruyor. Kösem Osman’ı tahta çıkarmak için bir saray darbesi yapmaya hazırlanırken, Halime Sultan, şehzadelerin ölüm emrini veriyor! Kösem saraya yetişip evlatlarını kurtarabilecek mi? 

Haberin Devamı

Ölümle burun buruna gelen Kösem, saldırıdan son anda kurtulur. Halime’den hesap sormak için saraya geldiğinde ise büyük bir şok yaşar. Halime, Kösem’i Osman’ı kaçırma suçuyla kız kulesine sürgün eder. Kösem suçsuz olduğunu kanıtlamaya çalışırken, en güvendiği insanlardan birinin ihanetine uğrar.
Sultan Mustafa ise saraydan kaçmaya çalışırken yakalanan şehzade Osman’ın ölüm emrini verir. Paşalar ve yeniçerinin tehditiyle köşeye sıkışan Halime’ler için şehzadeleri katletmek o kadar kolay olmayacaktır.

DİZİNİN KÜNYESİ

Yapımcı: TIMS / Timur Savcı
Yönetmen: Mert Baykal, Yağız Alp Akaydın
Senaryo: Yılmaz Şahin

Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisi 26. bölümü ile izleyicileri ekran başına kilitledi. Muhteşem Yüzyıl Kösem'in 27. bölüm fragmanı yayınlandı. Sultan Ahmed'in ölümüyle başlayan taht kavgalarının ardı arkası kesilmiyor. Payitaht'ta kimin sözü geçecek? Tahta çıkan Osman validesi Kösem'i saraydan mı kovacak? İşte yeni bölüm detayları ve son bölümde yaşananlar..

 

BAKMADAN GEÇME!