Muhtarlara öncelik

Güncelleme Tarihi:

Muhtarlara öncelik
Oluşturulma Tarihi: Eylül 25, 2000 00:00

Haberin Devamı

Kepez Belediye Başkanı Mehmet Atay, imar planınında değişiklik yapılan mahallelerin muhtarlarına bir brifing vererek onaylarını aldı

KEPEZ Belediyesi, imar planında yapılan değişiklik konusunda muhtarlara bir brifing verdi. Meclis salonununda yapılan toplantıya imar planında değişiklik yapılan mahallelerin muhtarlarını davet eden Başkan Mehmet Atay, yapılan değişiklikleri tek tek anlatıp muhtarların onayını aldı.

BANA DESTEK VERİN

Çalışmalarının Kepez'i çağdaş bir kent yapmaya yönelik olduğunu anlatan Başkan Atay, ‘‘‘Toplu Konut İdaresi Başkanı ve iki uzmanla bölgede yaptığımız gezide ada bazında çalışma yapmamız gerçeği ortaya çıktı. Bunun için sizlerden destek bekliyorum’’ dedi.

SAYIM UYARISI

Muhtarlar aracılığıyla Kepez sakinlerini de uyaran Atay, ‘‘Bizim en büyük gelirimiz beldemizde yaşayan kişi sayısına göre İller Bankası'ndan aldığımız paydır. Bunun için sayım günü vatandaşların evinde olmasını istiyoruz. Başka yerlerde sayılanlara tapu vermeyeceğiz’’ dedi.

Kepez Belediyesi’nde brifing alan Sütçüler, Baraj, Hüsnü Karakaş, Habibler, Osman Gazi, Güneş, Beşkonak, Göksu ve Mehmet Akif Ersoy mahalle muhtarları, imar planlarında yapılan değişiklikleri inceleme fırsatı buldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!