Muhtar, Bakan Şahin'in önüne yattı: Uğruna ölürüm

Güncelleme Tarihi:

Muhtar, Bakan Şahinin önüne yattı: Uğruna ölürüm
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 15, 2007 20:37

Haberin Devamı

Antalya'nın ilçeleri, beldeleri ve köylerini ziyaret eden Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Demre'de AKP İlçe Seçim Bürosu açılışının ardından esnafı ziyaret etti.

Yaş sebze meyve ve örtü altı seracılığı ile geçinen Demre halkı, üzerinde seraların bulunduğu arazilerin tapularının kendilerine ait, ancak SİT alanı olması nedeniyle kredi ve teşviklerden yeterince faydalanamadıklarını belirterek, Bakan Şahin'den destek istedi. Bakan Şahin, “Konuyu gündemime aldım, Bakanlar Kurulu'na sunup çözümüne yönelik gerekli kararların alınmasını sağlayacağım” dedi.

Demre esnaf ziyaretinin ardından Kaş'a gitmek için yola çıkan Devlet Bakanı Şahin, ilçe girişinde partililerin oluşturduğu 50 araçlıklık konvoyla karışlandı. Karşılama sırasında Bakan Şahin'in önüne atılıp yola yatan Sarılar Köyü Muhtarı Osman Levent, “Sizin için ölürüm Bakanım. AKP ve sizin için kurban olurum, canımı feda etmeye hazırım. Heyecanla gelmenizi bekliyorum. Bu hareketi saygısızlıktan değil sevgimden yaptım” diye konuştu. Korumalar Osman Levent'i yerden kaldırıp, Bakan Şahin'le görüştürdü.

Haberin Devamı

‘FERHAT GİBİ DAĞLARI DELERİZ’

Birgün içinde Demre, Kaş ilçeleri, Akbel, Yeşilköy, Ova, Çavdır, Çayköy, Üzümlü, Sütleğen ve Gömme köylerini ziyaret ederek vatandaşa seslenen Bakan Şahin, “Bu ülkede halkımızı rahata huzura kavuşturmak için gerekirse Ferhat gibi dağları deleriz” dedi. Ziyaret ettiği köylerde sorunların genel anlamda ortak olduğunu belirten Bakan Şahin, “Antalya'nın her bölgesindeki köylerde topu ve su sorunu yaşanıyor. 22 Temmuz'dan sonra inşallah ben yine bakan olacağım ve bu sorunları hep birlikte çözeceğiz” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!