Muhabere kaybedilebilir ama harp kazanılmalıdır

Güncelleme Tarihi:

Muhabere kaybedilebilir ama harp kazanılmalıdır
Oluşturulma Tarihi: Ekim 22, 2007 00:00

Eski Genelkurmay Başkanı emekli Orgeneral Hilmi Özkök, Hakkari’de teröristlerce düzenlenen saldırıyla ilgili olarak "TSK’nın ve Türk milletinin, Türk devletinin azmi hiçbir zaman sona ermeyecektir" dedi.

Eski Genelkurmay Başkanı Hilmi Özkök, saldırıdan çok büyük elem duyduklarını bildirdi. Özkök, "Tabii ki ulusça çok üzüldük. Ama askerlikte muharebeler kaybedilebilir ama önemli olan harbin kazanılmasıdır. TSK bütün gücüyle bu işte en az zayiatı vererek sonuca ulaşmak için gayret ediyor. Onlara güvenimiz tam. Onlara bütün desteğimizi bütün kalbi ve iyi dileklerimizi milletçe sunmalıyız. Dolayısıyla eninde sonunda bu olay bitecektir. Tabii bütün dileğimiz mümkün olduğu kadar az acı çekerek bu olayları sona erdirmek. Bunun için de sakin ve akıllıca hareket etmeliyiz" dedi.

AÇIK TAHRİK Eski Terörle Mücadele Özel Temsilcisi Edip Başer ise şunları söyledi: "PKK’nın arka arkaya gelen bu eylemleri çok açık olarak bir tahrik. Artık iş öyle bir noktaya gelmiştir ki Türkiye Devleti onurlu bir devlet gibi ayağa kalkıp, ’bir dakika’ demek mecburiyetindedir. Öncelikle bu köpek sürüsünü topraklarında besleyen ve ’Türkiye eğer sınırı geçerse, biz topraklarımızı savunuruz’ diyecek kadar küstahlaşabilen bir sözde yönetime karşı ekonomik siyasi her ne güç, olanak varsa, bunların hepsi çok kesin ve net bir şekilde kullanılmalı. Süratle bu işin ipini kesmek lazım. "
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!