Muğla'da seri katil paniği

Güncelleme Tarihi:

Muğlada seri katil paniği
Oluşturulma Tarihi: Nisan 17, 2016 09:33

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde kaybolan çoban 75 yaşındaki Osman Demirci, su kuyusunda ölü bulundu. Demirci, bölgede son 1 ayda ölü bulunan 4'üncü çoban olurken, halk arasında seri katil söylentileri çıktı.

Haberin Devamı

Seydikemer’in Karadere mahallesinde emekli olduktan sonra çobanlık yapan Osman Demirci, dün saat 12.00 sıralarında kayboldu. Demirci’yi aramaya çıkan yakınları, Gavurdağı Mevkii’ndeki su kuyusu yakınlarında terliklerini bulunca jandarma ve Arama Kurtarma Derneği’nden (AKUT) yardım istedi. Bölgeye gelen 8 kişilik AKUT ekibi, çevrede bir süre aradığı Demirci’nin su kuyusunda olma ihtimali üzerinde yoğunlaştı.

Muğlada seri katil paniği


SU VİDANJÖRLE BOŞALTILDI

5 metre derinlikteki kuyuda bulunan su, bulanık olduğu için olay yerine vidanjör çağrıldı. Vidanjörle suyun boşaltılmasının ardından kuyunun dibinde Demirci’nin cansız bedenine ulaşıldı. Demirci’nin suyun dibindeki balçığa saplanarak yaşamını yitirdiği anlaşıldı.

JANDARMA GENİŞ ÇAPLI SORUŞTURMA BAŞLATTI

AKUT ekibi tarafından halatla kuyudan çıkarılan Demirci’nin cenazesi, suyla yıkandıktan sonra jandarma ekiplerine teslim eldi. Jandarma olay yeri inceleme ekiplerinin çevrede yaptığı araştırmanın ardından Demirci’nin cenazesi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Seydikemer Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri olaya ilişkin soruşturma başlatırken, 10 çocuk babası Demirci’nin psikolojik tedavi gördüğü kaydedildi.

SERİ KATİL ENDİŞESİ

Geçen 9 Mart’ta Fethiye ilçesi sınırlarındaki Mendos Dağı eteklerinde yol kenarında tüfekle öldürülmüş halde bulunan çobanlık yapan 44 yaşındaki Cahit Paslı ile eşi 38 yaşındaki Hatice Paslı, 2 Nisan’da da aynı dağın eteklerinde yaklaşık 5 kilometrelik mesafede keçi otlatmaya giden çoban 42 yaşındaki Hüseyin Gökmen’in sırtından vurularak öldürülmüş halde bulunması ve son olarak Osman Demirci’nin Mendos Dağı ile birleşik durumdaki Babadağ’ın güneydoğu eteklerinde ölü bulunması, bölgede seri katil iddialarını gündeme getirdi.

Bölge halkı özellikle çobanların ölü bulunması üzerine tedirginlik yaşarken, jandarma ekipleri öldürülenlerin çoban olması dışında olaylarla ilgili herhangi bir bağlantı kuramadı. Jandarmanın her üç olayla ilgili de soruşturması sürüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!