Müge Anlı ile Tatlı Sert ATV’de başladı!

Güncelleme Tarihi:

Müge Anlı ile Tatlı Sert ATV’de başladı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 09, 2014 09:58

Sabah kuşağının en çok izlenen programlarından biri haline gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert, 8 Eylül’de yeni yayın dönemine başladı. Bu yayın döneminde de Müge Anlı, görgü tanıkları ve uzman konukları ile beraber kayıpları bulmaya, faili meçhul dosyaları aydınlatmaya ve hasret çekip kavuşamayan insanları buluşturmaya devam edecek. Müge Anlı ile Tatlı Sert ATV ekranlarından canlı olarak yayınlanıyor.

Haberin Devamı

Hafta içi her sabah saat 10:00’da ATV ekranlarından canlı olarak yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert’te bugüne kadar 457 kayıp bulundu ve yakınlarıyla buluşturuldu. Bunun yanı sıra 37 faili meçhul cinayet de büyük bir uğraş verilerek çözüme kavuşturuldu.

MÜGE ANLI İLE TATLI SERT ATV CANLI YAYIN İÇİN TIKLAYIN

Yıllarca sevdiklerinden haber alamamış, yakınlarının seslerini duyamamış insanlar da bu programda yakınlarına kavuşmuş, onlarla kucaklaştılar.

Geçtiğimiz sezonda programda işlenen 3 kaybın cinayetle sonuçlanan dosyaları gün ışığına kavuşturulacak ve yeni sezonda yeni dosyalar ele alınacak. 8 Eylül Pazartesi günü tekrar yayınlanmaya başlayan program, başlar başlamaz Twitter’da da gündeme oturdu.

Kayıpları bulma ve faili meçhul cinayet dosyalarının üzerine gitmenin yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesine de yer verilen programda bugüne kadar izleyicilerden gelen 1124 adet tekerlik sandalye ve 140 akülü sandalyeyi de sahiplerine ulaştırıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!