Müdürün kızlarına VIP ayrıcalığı

Güncelleme Tarihi:

Müdürün kızlarına VIP ayrıcalığı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 27, 2011 17:50

SAMSUN Emniyet Müdür Yardımcısı Ramazan Erdoğan’ın iki kızı, VIP’ten geçerek gecikmeli kalkan uçağa binip İstanbul’a gitti. Müdür Yardımcısı Erdoğan, "Dün kaza vardı. O nedenle geç kalınmış. Havaalanındaki arkadaşlar da tanıdıkları için yardımcı olmuşlar. Ne var bunda?" dedi.

Haberin Devamı

Samsun’da Sunexpress’in saat 09.10 uçağı dün yaklaşık 20 dakika rötar yaptı. Bunun nedeni ise sonradan ortaya çıktı. İddiaya göre İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ramazan Erdoğan’ın kızları havaalanı yolunda Kirazlık mevkiinde meydana gelen trafik kazasından dolayı yolun kapanması nedeniyle geç kaldı. Trafiğin açılmasıyla birlikte havaalanına gelen İl Emniyet Müdür Yardımcısı Erdoğan’ın kızları, görevli polisler tarafından VIP Salonu’ndan içeri alınarak uçağa bindirildi. Daha sonra da uçak gecikmeli olarak İstanbul’a uçtu.

ARKADAŞLAR TANIDIKLARI İÇİN YARDIMCI OLDU

Ramazan Erdoğan, ortada büyütülecek birşey olmadığını söyleyerek, "Kaza nedeniyle kızlarım geç kalmışlar. Sadece onlar değil, bir çok yolcu da aynı şekilde geç kalmış. Benim uçağı bekletmek gibi bir yetkim yok. Böyle birşey söz konusu değil. Bir çok yolcu geç kalmış. Havaalanındaki arkadaşlar kızlarımı tanıdığı için de yardımcı olmuşlar. Ne var bunda. Üzerimize mi oynuyorsunuz" diyerek haber yapılmasına tepki gösterdi.

VALİ YARDIMCISININ HABERİ YOK

Havaalanından sorumlu Vali Yardımcısı Hasan Ersan ise VIP’ın kim tarafından kullanıldığını bilmediğini ve bu konuda kendisine intikal eden bir durumun olmadığını belirterek, "Ben arkadaşım ameliyatlı olduğu için yerine bakıyorum. Kim kullanmış niye kullanmış bilmiyorum. Bu konuda bana intikal eden birşey yok" dedi. Konuyla ilgili "inceleme yapacakmısınız" sorusuna da "Neyi inceleyeceğim. Neyi soruşturacağım. Emniyet Müdür Yardımcıları VIP’i kullanamaz" diye konuştu.

Bu arada Kirazlık mevkindeki maddi hasarlı kaza nedeniyle yaklaşık 10 yolcunun daha geç kaldığı, uçağa iç hatlar yolcu girişinden güvenlik kontrolünden geçerek bindikleri belirtildi.

 

Haberin Devamı

SAMSUN VALİSİ AKSOY:”SORUŞTURMA BAŞLATACAĞIM”

İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ramazan Erdoğan’ın kızlarının geç kaldıkları için VIP Salonu’ndan uçağa gitmeleri ile ilgili olarak Vali Hüseyin Aksoy bir açıklama yaptı. Vali Aksoy, konuyla ilgili soruşturma açacaklarını dile getirerek, "İnceleteceğim. Suç unsuru varsa gereğini yapacağım. Emniyet Müdürüne talimat verdim. Soruşturma açılacak. Protokole girecekler bellidir. Bakacağız. Bir durum var mı, yok mu incelenecek. VIP’e girecekler arasında Emniyet Müdür Yardımcısı diye bir şey yok. Ama özel bir neden var mı yok mu inceletip bakacağız" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!