Müdürün gözyaşları

Güncelleme Tarihi:

Müdürün gözyaşları
Oluşturulma Tarihi: Aralık 20, 2000 00:00

Haberin Devamı

Rüşvet almakla suçlanan Antalya Ulaştırma Bölge Kadir Şahbaz, ilk duruşmada hüngür hüngür ağladı ve ‘Bana komplo kurdular’dedi.

GEÇTİĞİMİZ ay rüşvet alırken suçüstü yakalanan Antalya Ulaştırma Bölge Müdürü Kadir Şahbaz, ilk duruşmada gözyaşlarına boğuldu. Kumluca ile Finike arasında yolcu taşımak amacıyla yetki belgesi isteyen iki kişiden rüşvet aldığı iddia edilen Şahbaz, çıkarıldığı mahkemede suçlamaları kabul etmedi. Tutuklu Şahbaz, ‘‘Bu bana arkadaşlarımın komplosu’’ dedi.

Ziya Çağlayan ve Hasan Ali Taşçene isimli otobüs sahiplerinden 100 milyon lira ile 600 dolar aldığı iddiasıyla hakim önüne çıkarılan Şahbaz, gözyaşları içinde ifade verdi. 18 Nisan seçimlerinde siyasete atıldığını ve MHP'den 4. sıradan milletvetkili adayı olduğunu söyleyen Şahbaz, ‘‘Paraya ihtiyacım yoktu. Neden rüşvet alayım’’ diye konuştu.

Seçimi kazanamadığını ancak MHP iktidarından sonra bu göreve getirildiğini söyleyen Şahbaz, şöyle konuştu: ‘ MHP il, ilçe ve Kumluca ilçe başkanlarının hazırladığı komploya kurban gittim. Çünkü, bu kişiler defalarca bana rüşvetle iş yaptırmak istemişler ama ben kabul etmemiştim. İntikamlarını böyle aldılar.’’ Duruşma ileri bir tarihe ertelendi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!