Mucize zayıflamanın yeni formülü: Zirai ilaç

Güncelleme Tarihi:

Mucize zayıflamanın yeni formülü: Zirai ilaç
Oluşturulma Tarihi: Mart 02, 2013 00:00

Bugüne dek zayıflamak amacıyla altınçilek, yosun hapı, antakyabiberi gibi ürünler deneyerek başarısız olan bir grup kadın, son olarak Konya Ovası’nda kendilerini zirai uçakla ilaçlattı.

Haberin Devamı

Zayıflama alanında bugüne dek çıkan çeşitli söylentiler sebebiyle, önlerine gelen hemen her ürünü deneyen ancak bir türlü kilo vermeyi başaramayan bir grup kadın, son olarak Konya’nın Beleveren Köyü’nde kendilerini zirai uçaklarla ilaçlatırken tespit edildi. Kene ilacının aynı zamanda bölgesel yağları yaktığına ilişkin bir haber alan kadın grubunun yurdun çeşitli yerlerinden Beleveren’e geldikleri belirtilirken, köy halkı gösterilen ilgiden memnun.
Sosyal medya ve forumlar üzerinden organize olan grup adına bir açıklama yapan Bahargül Sevdiren (38), sözlerine “Uçağın üzerimizden geçip tarlaya ilacı fışkırttığı andan itibaren gerçekten de bir süzülme geldiğini hissettim… Mucize gibi!” diyerek başladı. Denedikleri hiçbir formülün bugüne dek anlamlı bir kilo kaybına yol açmadığını, yalnızca antakyabiberi sayesinde dudaklarının bir hayli kavrularak daha etli bir görüntü aldığını belirten Sevdiren, son olarak zirai ilaçları denemeye karar verdiklerini belirtti. “Ancak söz konusu olan kimyasal bir ilaç olduğundan ince eleyip sık dokumamız gerekti. Öyle her zirai ilaç faydalı olmuyormuş, araştırdıkça bunu öğrendik. Türkiye’de sadece Beleveren’e sıkılan formül zayıflatıyor” diyen Sevdiren, kilo vermek isteyen kadınları uyardı: “Lütfen öyle olur olmadık ilaç sıktırmasınlar, zayıflamak için saçma sapan yöntemlere başvurmak biliyorsunuz ki ölümcül olabiliyor. Efendi gibi gelip burada, bu organik tarlanın tam ortasında ilaçlansınlar.”

Haberin Devamı

KÖY HALKI MEMNUN

Türkiye’nin çeşitli yerlerinden akın akın Beleveren’e gelen kitleler, köy halkının da yüzünü güldürmüş durumda. Köy Muhtarı Veli Beleverenli “Tam bizim oğlanlarla tarlada çalışırken bir baktık ki koca bir grup kadın tarlaya dalmış üstümüze geliyor. Önce ben ‘Hoşt’ dedim, ‘Kışt’ dedim, mahsule dalıyolar zannettim. Sonra bunlar geldiler tarlanın ortasına yattılar öylece” sözleriyle grubu nasıl karşıladıklarını aktardı. “Uçak gelip ilaçlama yapana dek öylece yattılar, sonra anlattılar işte zayıflamaya geldik biz emmi, buralar çok şifalıymış emmi dediler. Tam anlamadım ama çıkarıp verdikleri 500 liradan sonra bir şeye emin oldum ki bu insanlar çok candan, çok mükemmel şahıslar. Öğlen tarlada yiyelim diye yengenizin koyduğu tandır ekmeği, kepekli olduğu duyulunca 40 liradan alıcı buldu o açlıkta” sözleriyle memnuniyetini dile getiren Beleverenli, şu an köy kapsamında kepeğe dair ne varsa yapılması için ciddi bir seferberlik başlatıldığını aktardı.
Gezip görülebilecek herhangi bir tarihi ya da turistik yerlerinin olmadığını, köyü bugüne dek Beleverenliler dışında kimsenin bilmediğini sözlerine ekleyen Beleverenli, köylerinde bundan böyle zayıflama turizmin artması için de derhal çalışmalara başlanacağını bildirdi. Bu kapsamda zayıflamak isteyenler için sabah aç karnına tarla sürme, saman balyası taşıyarak kollardaki yağ birikimini engelleme ve aylık gübre alımı için köyden ilçe merkezine dek keyifli bir trekking gibi uygulamaları gündeme aldıklarını belirten Beleverenli, “Şu an için bir tek sıpa masajına ilişkin endişelerimiz var. Sıpalarımızın başına kötü bir şey gelmeyecekse, ona da varız!” diyerek köylerinin turistik bir cazibe merkezine dönüşmesi konusunda iddialı olduklarını vurguladı.

Son Dakika!

Haberin Devamı

En iyi film Oscarı’nı Michelle Obama’nın vermesinin ardından Kral TV Arabesk-Fantezi ödülleri için gözler Çankaya Köşkü’ne çevrildi.
Sabaha kadar Oscar ödül törenini izleyen Fulya Gündüz (26), teyzesinin kızının nişanında giyeceği tuvaleti kafasında netleştirdi.
Öcalan’dan gelen “Tutsaklar en kısa zamanda ailelerine kavuşmalı’’ talimatı üzerine harekete geçen PKK, elindeki üç kaymakamın ailesini de kaçırdı.
Anadolu Efes oyuncularına yapılan sürprizin benzeri için klasik müzik konserine götürülen Adanasporlular, orkestrayı dövdü.
Yılın vergi rekortmenleri listesine Yozgat’tan ilk kez giren Onur Emek, muhasebecisini ateşe verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!