Mübarek FBI Başkanı Mueller ile görüştü

Güncelleme Tarihi:

Mübarek FBI Başkanı Mueller ile görüştü
Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 2006 14:08

Amerikan Federal Soruşturma Bürosu (FBI) Başkanı Robert Mueller, Kahire’de Mısır Cumhurbaşkanı Hüsnü Mübarek’le görüştü.

Haberin Devamı

Mübarek’in Masri Cedid’deki konutunda gerçekleşen görüşmede, Hamas’ın Filistin hükümetini kurması, Ortadoğu ve Irak konularının yanı sıra, Hz. Muhammed karikatürlerinin yayımlanmasının ardından patlak veren krizin de ele alındığı bildirildi.

Mübarek’le görüşmesinin ardından basına yaptığı açıklamada, tekrar Mısır’da bulunmaktan büyük memnuniyet duyduğunu belirten Mueller, Mısır’daki gemi kazasında yakınlarını kaybedenlere de başsağlığı diledi.

Teröristler ya da diğer suçluların günümüzde sınır tanımadığını belirten Mueller, "FBI, CIA gibi kuruluşların görevlerini tamamlayabilmesi için birlikte çalışmalıyız. Bizim teröre karşı, ya da herhangi bir uluslararası suça, örneğin internet ortamında bir ’tık’la tüm dünyaya yayılan virüslere karşı başarılı sonuçlar elde etmemizi bu ikili görüşmelerimiz, birbirimizin uzmanlık alanları konusunda fikir alışverişi yapabilmemiz, davalar üzerinde birlikte çalışmayı öğrenmemiz sağlayacaktır" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!