Değerlendirme raporu yayımlandı | MSÜ tercih sonuçları ne zaman açıklanacak?

Güncelleme Tarihi:

Değerlendirme raporu yayımlandı | MSÜ tercih sonuçları ne zaman açıklanacak
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 11, 2019 13:27

2019-2020 eğitim-öğretim yılında Milli Savunma Üniversitesince 2’nci Seçim Aşamalarına çağrılacak askeri öğrenci adaylarını tespit etmek amacıyla yapılan 2019 Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı (MSÜ), 7 Nisan 2019 tarihinde 94 sınav merkezinde gerçekleşti. Sonuçların açıklanması ardından ise tercih süreci için düğmeye basıldı. Peki, MSÜ tercih sonuçları ne zaman açıklanacak?

Haberin Devamı

Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) sınavı ardından tercih telaşı başladı. 2019-MSÜ değerlendirme raporunun yayımlanması ardından sonuçlara yönelik araştırmalar hız kazandı. MSÜ tercihleri, 17 Mayıs tarihine kadar devam edecek. Peki, MSÜ tercihleri ne zaman açıklanacak, ÖSYM’den bir tarih bilgisi geldi mi? İşte, son durum. 

ÖSYM'nin bu yıl için belirlediği takvime göre, 29 Nisan tarihinde başlayan Milli Savunma Üniversitesi tercih işlemleri, 17 Mayıs 2019 Cuma günü sona erecek. Tercih işlemini tamamlayan adayların aklında şimdi tek bir soru var: MSÜ tercih sonuçları ne zaman açıklanacak

Geçtiğimiz yıl 18 Mayıs tarihinde sona eren tercih sürecinin ardından sonuçlar beklenilen tarihten 10 gün geç erişime açılmış, adaylar sonuçlarını 21 Haziran tarihinde görüntüleyebilmişti.

Geçen yıl baz alındığında MSÜ tercih sonuçlarının 10 Haziran Pazartesi günü açıklanması öngörülebilir.

Haberin Devamı

2019-MSÜ Değerlendirme Raporu Yayımlandı

2019-MSÜ Değerlendirme Raporu, 10 Mayıs 2019 tarihinde saat 14.20'den itibaren ÖSYM’nin http://osym.gov.tr adresinde Araştırma, Yayın ve İstatistikler/Sınav Değerlendirme Raporları altında yayımlanmıştır.

Kamuoyuna önemle duyurulur.

MSÜ DEĞERLENDİRME RAPORU İÇİN TIKLAYIN

BAKMADAN GEÇME!