MSB işçi alımı mülakat sonuçları açıklandı! MSB duyuru ekranı

Güncelleme Tarihi:

MSB işçi alımı mülakat sonuçları açıklandı MSB duyuru ekranı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2018 15:32

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) tarafından değerlendirmesi tamamlanan işçi alımı sonuçları, kurumun resmi internet sitesi üzerinden açıklandı. 5-22 Kasım tarihlerinde askeri fabrikalar, tersaneler için açıktan yapılan işçi alımı sonuçları TC Kimlik Numarası ile öğrenilebilecek. İşte, MSB işçi alımı sonuçları ekranı

Haberin Devamı

MSB işçi alımı sonuçları duyuru sayfası üzerinden yayımlandı. Millî Savunma Bakanlığına bağlı askeri fabrikalar ve tersanelerde 05-22 Kasım 2018 tarihinde yapılan açıktan işçi alım sınavı sonuçları belli oldu.

Adaylar, sınav sonuçlarını aşağıda belirtilen linkten,  T.C Kimlik numarası ile sorgulayarak öğrenebilecekleridir.

Adaylar, sınav sonuçlarına itiraz etmeleri halinde, itirazlarını yazılı olarak sınava alındıkları iş yerlerine bu ilanın yayım tarihi olan 04 Aralık 2018 tarihinden itibaren 7 (Yedi) iş günü içerisinde şahsen yapmak zorundadırlar. Süre dışında yapılan ve/veya sınava girdikleri iş yeri dışında başka bir yere yapılacak itiraz başvuruları kabul edilmeyecektir.

Asil ve yedek olarak sınavı kazanan adaylar, (daha önce veya sınav aşamasında teslim etmiş olsa dahi ) iki nüsha (bilgisayarda düzenlenmiş) örneği aşağıda verilen Güvenlik Soruşturması Formunu 20 Aralık 2018 tarihine kadar bilgisayar ortamında doldurarak isimi hizasında yazılı iş yerine şahsen teslim edeceklerdir.

Haberin Devamı

Sınavı kazanan adaylar ile ilgili olarak işe başlatılma faaliyetleri ismi hizasında yazan iş yerlerince yürütülecektir.

Bu ilan ilgililere tebligat niteliğinde olup sınav sonuçlarının duyurulmasıyla ilgili olarak başkaca bir tebligat yapılmayacaktır.

SONUÇLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Güvenlik Soruşturması Formu için tıklayınız

 

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!