Motosikletteki 2 arkadaş öldü

Güncelleme Tarihi:

Motosikletteki 2 arkadaş öldü
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 18, 2015 11:21

İZMİR’in Kınık İlçesi’nde, panelvan minibüs, hafif ticari otomobil ve plakasız bir motosikletin karıştığı zincirleme kazada, motosiklette bulunan, ikisi de kasksız ve 28 yaşında olan 2 arkadaş öldü.

Haberin Devamı

Bergama’daki bir oto yıkamacısında çalışan Orhan Özkan, dün Çobanlar Mahallesi’ndeki babasına bayram ziyaretine geldi. Özkan, burada cinayet suçundan yattığı Bergama M Tipi Açık Cezaevi’nden bayram nedeniyle izinli olarak çıkan arkadaşı Turgut Atıcı ile buluştu. İki arkadaş saat 21.00 sıralarında Orhan Özkan’ın kullandığı plakasız motosiklete bir müzikole eğlenmeye gitmek üzere yola çıktı.

Bergama-Soma Karayolu Sazkolon Mevkii’ne sola dönüş yapmak isteyen Özkan’ın motosikletine hızla gelen 45 yaşındaki Süleyman Tuncer yönetimindeki 35 NBF 77 plakalı panelvan minibüs çarptı. Çarpmanın şiddetiyle motosikletin arkasında oturan Atıcı asfalta fırladı.

Atıcı, arkadan gelen Halil Kırkbaş yönetimindeki 45 UA 9237 plaka hafif ticari otomobilin altında sürüklenip, araçla birlikte yol kenarındaki bir mısır tarlasına uçarak öldü. Minibüsün altında kalıp, sürüklenen motosiklet sürücüsü Özkan da kaza yerinde öldü. Jandarma ve savcının kaza yerindeki incelemeleri ardından iki arkadaşın cenazeleri otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. Kazayı yara almadan atlatan minibüs sürücüsü Tuncer ile hafif ticari otomobil sürücüsü Kırkbaş, jandarma tarafından gözaltına alındı, soruşturma başlatıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!