Motosiklet tutkunu iki gencin acı sonu

Güncelleme Tarihi:

Motosiklet tutkunu iki gencin acı sonu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 20, 2011 19:15

MANİSA’nın Salihli İlçesi’nden İzmir’e gitmek üzere yola çıkan 7 motosikletlinin arasında bulunanan 31 yaşındaki Mustafa Çelikel, virajı alamayınca yol kenarındaki bariyerlere çarptı. Çarpmanın şiddetiyle Çelikel ve arkasında bulunan kardeşi 30 yaşındaki Tamer Çelikel yola fırlayıp metrelerce sürüklendi. Kazada, kaskları takılı, üzerlerinde de özel kıyafetlerinin olduğu öğrenilen motosiklet tutkunu olan iki kardeşten Mustafa Çelikel ağır yaralandı, kardeşi Tamer ise yaşamını yitirdi.

Haberin Devamı

Kaza, Turgutlu İlçesi E-96 Karayolu Çıkrıkçı Kavşağı’nda bugün öğlen saatlerinde meydana geldi. Salihli’de oturan oto yıkamacı Mustafa Çelikel ile kardeşi evli ve 1 çocuk babası Tamer Çelikel, 7 motosikletten oluşan arkadaş grubuyla gezmek için İzmir’e gitmek üzere yola çıktı. Kasklarını takıp özel kıyafetlerini giyinen iki kardeşin de aralarında bulunduğu konvoy, Çıkrıkçı Kavşağı’na geldiği sırada, Mustafa Çelikel’in kullandığı 59 RK 388 plakalı yarış motosikleti, virajı alamadı ve yol kenarındaki bariyerlere çarptı. Çarpmanın şiddetiyle iki kardeş yola fırlayıp metrelerce sürüklendi. Ön kısmı parçalanan motosiklet, yaklaşık 150 metre sürüklenip güçlükle durdu.

EŞİNİN MESAİ ARKADAŞLARI MÜDAHALE ETTİ

Kazayı gören gruptaki diğer motosikletlerdekiler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Yaralılara, Tamer Çelikel’in Salihli 112 Acil Servisi’nde çalışan Acil Tıp Teknisyeni (ATT) eşi Yasemin Çelikel’in mesai arkadaşları müdahale etti. Ambulansa bindirilen, 5 yaşında bir erkek çocuğu babası Tamer Çelikel, hastaneye götürülürken hayatını kaybetti. Ağır yaralanan ağabeyi Mustafa Çelikel ise ambulansla Turgutlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılıp, tedaviye alındı.

’RÜZGARIN OĞLU’

Akhisar’da, rüzgar endüstrisi alanında faaliyet gösteren bir firmada yüksek gerilim operatörü olarak çalışan ve rüzgar santrali kurulumunda görev yapan Tamer Çelikel’in, arkadaşları arasında ’Rüzgarın oğlu’ lakabıyla anıldığı belirtildi.

Motosiklet grubundaki Hasan Şen, "Gezmek için 7 motosikletle Salihli’den İzmir’e gidiyorduk. Ben onların önündeydim. Arkadaşlar virajı alamayıp bankete çarpınca direksiyon hakimiyetini yitirdi sanırım. Geri döndüğümde motosiklet 150 metre onlardan ilerde duruyordu. Tüm arkadaşların kaskı vardı ve tam korumalı vaziyetteydik. Üzücü bir olay yaşadık. Hızlı da gitmiyorduk" diye konuştu.

Tam bir motosiklet tutkunu olduğu belirtilen Çelikel kardeşlerin kaza haberini alan yakınları sinir krizi geçirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!