Motorola geleceğe şimdiden hazır

Güncelleme Tarihi:

Motorola geleceğe şimdiden hazır
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 31, 2007 12:39

Motorola, Çırağan'da düzenlediği MOTOROLA KESİNTİSİZ İLETİŞİM SEMİNERİ 2007'de katılımcılara kurumsal mobilite, WiMAX, Mesh, IPTV gibi teknolojileri tanıttı. Geleceğin teknolojilerinin hayatı nasıl değiştireceğini gösteren bir dizi örnek uygulamanın da sunulduğu seminerde Motorola, "Kesintisiz İletişim" vizyonu sayesinde geleceğe şimdiden hazır olduğunu gösterdi.

Haberin Devamı

Kablosuz iletişimin dünya lideri Motorola, Çırağan Palace Kempinski'de gerçekleşen KESİNTİSİZ İLETİŞİM SEMİNERİ 2007'ye ev sahipliği yaptı. Motorola'nın "Kesintisiz İletişim" vizyonunu ve mobil iletişime yönelik yatırımlarını göz önüne seren seminer, Türkiye'de telekom sektörü, operatörler ve servis sağlayıcılara yönelik, geleceğin iletişim teknolojilerinin anlatıldığı ve uygulama örneklerine yer verilen en kapsamlı etkinliklerden biri olma özelliği taşıyor.

 

MOTOROLA KESİNTİSİZ İLETİŞİM SEMİNERİ 2007'de, Motorola'nın kablosuz geniş bant çözümleri için geliştirdiği ve mobil uygulamalar için uygun maliyetlerle kablosuz bağlantı olanağı sunan MOTOwi4 portföyü, şirketlere kablosuz mobil iş çözümleri sunan kurumsal mobilite uygulamaları ve ev çözümleri anlatıldı. Türkiye'nin önde gelen mobil operatörleri ve servis sağlayıcılarının katıldığı seminerde kurumsal mobilite, HSDPA, mesh ve IPTV başta olmak üzere yeni teknolojilerin demoları yapıldı. Seminerde ayrıca Motorola'nın ekonomi, verimlilik, stil ve müzik konseptleri temelinde geliştirilen yeni mobil iletişim araçları portföyü tanıtıldı. Katılımcılar, verimlilik konseptinde MOTO Q ve MOTO Q9, stil ve tasarım açısından efsaneleşen RAZR'ın yeni versiyonu MOTORAZR 2 V8, mobil müzik deneyiminde gelinen son noktayı temsil eden ROKR serisinden yeni MOTOROKR S9 kablosuz stereo Bluetooth kulaklık ve MOTOROKR Z6 gibi cep telefonları ile ilk kez tanışma fırsatı buldu.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!