Motorcu gence iki taksici çarptı, ikisi de kaçtı

Güncelleme Tarihi:

Motorcu gence iki taksici çarptı, ikisi de kaçtı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 14, 2007 00:00

34 yaşındaki Sarp Erem’e motosikletiyle gider-ken İstanbul Beşiktaş’ta bir taksi çarptı. Kaskı ve diğer donanımları tam olan Sarp Erem, kaza-dan yaralı olarak kurtulurken taksi hiç durmadan hızla kaçtı. Çevredekiler, polise haber verip ambulans beklerken arkadan gelen ikinci taksi Sarp Erem’in üzerinden hızla geçip kaçtı. Genç adam kurtarılamadı.

Motorcu gence iki taksici çarptı, ikisi de kaçtı
Mİmar Ünaç Erem ile Prof. Dr. Mehmet Turgay Erem’in ABD’deki Johnson&Wales University’de gastronomi eğitim gören tek çocuğu Sarp Erem (34), 34 ET 7039 plakalı BMW motosikletiyle dün saat 03.00 sıralarında Barbaros Bulvarı’na geldi. Bir dönem Hyatt Regency Otel’indeki bahçe ve kulüpten oluşan "Gossip" ile Reina’daki "Benihana"yı işleten ve son olarak İstanbul Yiyecek İçecek’te (İYİ) yönetici olarak çalışan Sarp Eren’e bir taksi hızla çarptı. Kaskı, dizlikleri, belliği ve deri eldivenleriyle tam korumalı olan Sarp Erem, motosikletten düştü ve bacağı kırıldı. Durmayan sürücü, ise taksisiyle kaza yerinden kaçtı.

BİR BAŞKASI EZDİ

Çevrede bulunanlar Sarp Erem’in için ambulans istediler ve polise kazayı haber verdiler. Sağlık ekiplerinin beklendiği sırada sürücüsünün çok hızlı kullandığı ileri sürülen 34 THH 18 plakalı bir başka taksi, Sarp Erem’in üzerinden geçti. Bu taksinin sürücüsü de durup yardım etmek yerinden kaza yerinden kaçtı. Ağır yaralanan Sarp Erem, ambulansla Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Arkadaşlarının yakında evleneceğini ve 20 yıldır motosiklet kullandığını söylediği Sarp Erem, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

TAM BİR SPORCU

Arkadaşlarının "Tam bir sporcu" dedikleri Sarp Erem’in motosiklet tutkusu dışında, daldığı, sörf yaptığı ve dağ bisikletçisi olduğu da belirtildi. Polis, Erem’e çarpan ikinci taksiyi Kağıthane’de terk edilmiş olarak buldu. Taksiyi gece şoförü Mustafa Keyf’in kullandığı belirlendi. 46 yaşındaki Mustafa Keyf kazadan sekiz saat sonra avukatı ile Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne teslim oldu. Mustafa Keyf, alkol alıp almadığının tespiti için Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi. Mustafa Keyf’ten kan örneği alındı. Barbaros Bulvarı üzerindeki güvenlik kameralarını inceleyerek ilk çarpan taksinin plakasını belirlemeye çalışan polis Mustafa Keyf’i de aramaya başladı.

Son 5 aydaki ölümlü motosiklet kazaları

17 Ağustos Depremi’nde enkaz altında kalan Ömür Kınay’ın depremin simgesi olan fotoğraflarını çeken Anadolu Ajansı Muhabiri Hasan Türkan, 23 Haziran’da Zeytinburnu’nda şerit değiştiren bir otomobilden kaçmak isterken bariyerlere çarpıp öldü.

Dr. Ömer Uzma, 21 Temmuz’da O-2 Karayolu Levent Mevkii’nde, bir panelvanla çarpıştı. Motosikletinden düşen Uzma, korumalı giysileri ve kaskına rağmen bariyere çarpınca boynu kırılarak yaşamını yitirdi.

Dağcılık, snowboard, rafting, yamaç paraşüt, yelken gibi sporlarla uğraşan ve Calypso II takımı ile 2005 yılında Deniz Kuvvetleri Kupası’nı kaldıran 33 yaşındaki Gökhan Çiftçioğlu, 7 Eylül’de Kadıköy’de motosikletiyle bariyerlere çarparak Rus arkadaşı Maksim Palamarchuk ile birlikte öldü.

Evli ve iki çocuk babası 40 yaşındaki otelci Necdet Gül, 5 Ekim’de Gültepe Kavşağı’nda aniden önüne çıkan taksiye Honda motosikletiyle çarptı. İleri sürüş teknikleri dersi alan ve tam donanımlı olarak motosiklet kullanan Gül’ün hastanede beyin ölümü gerçekleşince, organları bağışlandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!