Mor ve Ötesi, Londra'daydı

Güncelleme Tarihi:

Mor ve Ötesi, Londradaydı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 03, 2012 09:42

Rock grubu Mor ve Ötesi, yeni albümleri "Güneşi Beklerken"in ilk Avrupa konserini İngiltere'nin başkenti Londra'da verdi.

Haberin Devamı

Önceki akşam Angel semtindeki O2 Academy'de sahneye çıkan grup, yeni albümdeki eserlerin yanı sıra eski şarkılarını da seslendirdi. Konsere İngiltere'de yaşayan Türk vatandaşları yoğun ilgi gösterdi.

Mor ve Ötesi, Londradaydı

Konserin ardından BBC'nin Türkçe servisinden Selin Girit'e konuşan Harun Tekin, Kerem Kabadayı, Kerem Özyeğen ve Burak Güven, 10 Aralık'ta çıkacak olan albümleri beğenilirse, İngiltere'ye yine gelebileceklerini söylediler. "Bizim için herhangi bir başkent değil" dedikleri Londra'ya dair "Dinlediğimiz bir sürü müzisyen grup buralı. Şehrin öyle bir havası var" diyor Burak, söyleşide. Yeni albümleri "Güneşi Beklerken" hakkında da bilgi veren Kerem Özyeğen, "Bu sefer iddialıyız. Kendi kendimize karşıyız" ifadelerini kullanıyor. Albümdeki Mermiler adlı şarkıya ilişkin ise Kerem Kabadayı, şunları söylüyor:

Haberin Devamı

"Türkiye'de 30 yıldır devam eden bir kirli savaş insanları içine çekiyor hâlâ. Roboski katliamı gibi olaylar yaşanıyor. İlk yorumlanabilecek alan orası. Ama Türkiye'nin gündemiyle kısıtlı bir şarkı değil."

Mor ve Ötesi, Londradaydı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!