Monica, erkek delisi

Güncelleme Tarihi:

Monica, erkek delisi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 25, 1998 00:00

Haberin Devamı

ABD Başkanı Bill Clinton ile yaşadığı aşk ilişkisinin neden olduğu skandalla ülkeyi sarsan Beyaz Saray eski stajyeri Monica Lewinsky'nin bir türlü doymayan bir erkek düşkünü olduğu ortaya çıktı.

Özel Savcı Kenneth Starr tarafından belge olarak toplanan kanıtlar arasındaki Monica Lewinsky'ye ait E-posta yazışmaları, eski stajyerin Clinton ile beraberliği sırasında bile başka erkeklerle ilişkide bulunduğunu gösterdi. Clinton-Monica ilişkisini soruşturan Özel Savcı Starr, topladığı belgeleri, verileri ve video kayıtlarını Kongre'ye sunmuştu.

Monica, Haziran 1997'de arkadaşı Catherina Davis'e yolladığı bir mesajda, ‘‘Havuza gittim ve beslenme uzmanı adam ile iyi vakit geçirdim. Onunla seks yaptım’’ dedi. Dünyanın en ünlü stajyeri haline gelen Monica Lewinsky, aynı arkadaşına ilk mesajından iki ay sonra bir not daha yolladı ve şunları belirtti:

‘‘Yaramazlık yaptım. Thomas ile yattım. Çok iyi idi. Önce dondurma yedik, sonra birbirimizi baştan çıkardık.’’

Starr'ın topladığı E-posta mesajları arasında, Monica'nın ‘‘Doug’’ adlı birine yolladığı bir başka not dikkatleri çekti. Lewinsky, bu notunda yaşamında ‘‘en azından fiziksel olarak’’ bir erkeğe ihtiyacı bulunduğunu kaydetti. Lewinsky, bir başka mesajında da tanıştığı ve hoşlandığı Avustralyalı bir işadamından söz etti.

Lewinsky, Başkan Clinton ile 18 ay süren bir ilişki yaşamıştı. Savcı Kenneth Starr, Kongre'ye sunduğu raporunda Clinton'ı ‘‘yalan söylemekle’’ suçlamıştı. Clinton ise ‘‘uygunsuz bir ilişkide bulunduğunu ve günahkar olduğunu’’ kabul ederek özür dilemiş, ama yalan söylediği yolundaki iddiaları reddediyor. Clinton, kendisine karşı cinsel taciz davası açan Paula Jones'un avukatlarına da yeminli ifade vermiş ve Lewinsky ile cinsel ilişkide bulunmadığını kaydetmişti. Başkan Clinton, oral seksi ‘‘cinsel ilişki’’ olarak tanımadığını belirtiyor.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!