Modjo İstanbul'a geliyor

Güncelleme Tarihi:

Modjo İstanbula geliyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 22, 2002 14:51

Tüm dünyada single olarak 2 milyon, albüm olarak da 300 bin satış rakamına ulaşan Lady- Hear Me Tonight ile büyük bir çıkış yapan Fransız grubu Modjo 9 Şubat'ta İstanbullu müzikseverlerle buluşuyor. İkili Hilton Convention Center'da sahne alacak.

Haberin Devamı

Uzun süre Türkiye listelerinde de bir numarada kalan Modjo, Yann Destagnol ve Romain Tranchart adlı iki müzisyenden kurulu. İkili, farklı sound'larda başladıkları müzik kariyerlerini 1998 yılında birleştirdi.

İkiliden Romain, müzik yaşamına Seven Treck adlı grupla birlikte başladı.Grubun dağılmasıyla birlikte house müzikle ilgilenmeye başladı. İlk single'ı What You're Gonna Do Baby ile sükse yapan Romain, ardından Funk Legacy'yi çıkardı.

Paris'te yaşayan Yann'da, küçük yaşlarda flüt ve klarnet çalmaya başladı. Yaşıtları gibi Beatles, The Beach Boys ve David Bowie'den etkilendi ve bateri çalmaya başladı. Piyano ve gitar çalmayı öğrendikten sonra da şarkı sözü yazmaya başladı. 1998'de Romain'le tanışan Yann, onunla ortak çalışmaya başladı.

İkili büyük çıkışlarını Lady Hear Me Tonight adlı single'la yaptı. İkili,9 Şubat'ta ilk kez İstanbullu müzikseverlele buluşacak.

Haberin Devamı

KONSERDE 18 YAŞ SINIRLAMASI 

Hilton Convention Center'da Üst Salon'da gerçekleşecek konser için kapılar saat 21.00'de açılacak. 18 yaş uygulamasının geçerli olacağı konserde biletler, 9 Şubat  gecesine kadar Biletix noktalarında 16.000.000 TL, konser gecesi kapıda ise 20.000.000 TL'den satışa sunulacak.

Konser sonrasında Hilton Convention Center Alt Salon'da saat 23.00'de başlayacak, Laurent Garnier ve DJ U.F.U.K. performanslarını sergileyeceği partiye katılmak isteyen müzikseverler, 30 milyon liraya kombine bilet alabilecekler.

www.biletix.com
Biletix çağrı merkezi: 0216 454 15 55


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!