Mobil genişbant CeBIT'te test edildi

Güncelleme Tarihi:

Mobil genişbant CeBITte test edildi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 07, 2005 11:43

CeBIT Bilişim Fuarı'ndaki Telsim standında gelecek nesil mobil iletişim teknolojilerinde önemli yer tutan UMTS teknolojilerinin demosu yapıldı. Nokia, Huawei, Nec ve Siemens firmalarının yetkilileri de 3. nesil mobil uygulama tecrübelerini basın mensuplarıyla paylaştı.

Haberin Devamı

Avrupa tarafından kabul edilmiş üçüncü nesil mobil iletişim sistemi UMTS ve bu teknolojiye bağlı uygulamaları CeBIT Bilişim Fuarı süresince, standında gerçekleştireceği demolarla tanıtacak olan Telsim CeBIT Bilişim Fuarı'ndaki Telsim standında gelecek nesil mobil iletişim teknolojilerinde önemli yer tutan UMTS teknolojilerinin demosu yapıldı. Avrupa tarafından kabul edilmiş üçüncü nesil mobil iletişim sistemi UMTS ve bu teknolojiye bağlı uygulamaları CeBIT Bilişim Fuarı süresince, standında gerçekleştireceği demolarla tanıtacak olan Telsim, çözüm ortakları Nokia, Motorola ve Huawei, Siemens ve Nec birlikte bir basın toplantısı düzenledi.

Telsim'in teknik yöneticilerinin UMTS'in mobil iletişim dünyasına getireceği kolaylıklar ile ilgili bilgiler aktardığı toplantıda, Nokia, Huawei, Nec ve Siemens firmalarının yetkilileri de 3. nesil mobil uygulama tecrübelerini basın mensuplarıyla paylaştı.

Toplantı, Telsim standında gerçekleştirilen UMTS demolarıyla sona erdi. Artan veri transfer hızı sayesinde çok geniş servis çeşitliliği sunan UMTS teknolojisini, dünya markası olan firmalar eşliğinde demolarla tanıtmayı planlayan Telsim, UMTS hakkında daha ayrıntılı bilgi sahibi olmak isteyen CEBIT ziyaretçileri için çözüm ortaklarının UMTS konulu atölyeler düzenlemesini de sağlayacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!