Mizahçılar da sigara bıraktı

Güncelleme Tarihi:

Mizahçılar da sigara bıraktı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 29, 2008 00:00

Sağlık Bakanlığı’nın tütün mamulleri yasasındaki yeni düzenlemelerinin ardından başlattığı "dumansız hava sahası" projesine bir destek de karikatürün Türkiye’deki ustalarından Latif Demirci ile Hasan Kaçan’dan geldi.

Haberin Devamı

Sigarayı dün saat 12.30 itibarıyla bıraktıklarını açıklayan Kaçan ve Demirci’ye yönetmen Sinan Çetin ile oyuncu Sema Şimşek Hakkı şahit oldu. Kaçan ile Demirci, sigara içerken yakalanırlarsa şahitlerine 50 bin YTL ceza ödeyecekleri konusunda anlaşma imzaladılar.

İkiliden sigara içerken görülen, şahidine 50 bin YTL ceza ödeyecek. Nişantaşı’nda medikal estetik hekim Dr. Emre Çiçek’in muayenehanesindeki düzenlenen toplantıda Hasan Kaçan, sigarayı bırakma hikáyelerini anlattı: "Latif Demirci ile Kanat Atkaya, bir gün Osman Müftüoğlu’nu öldürmek için bir kebapçıya götürüyorlar. Yağlı yemekleri yedirip ortadan kaldırmayı planlıyorlar. Osman Müftüoğlu yemek sonrası karşı atak olarak Latif’i muayeneye çağırıyor. Muayene sonrası Latif’e ’Sen sağ bacağını görüyorsun ya o aslında yok’ diyor. Latif’e tıkalı bacağının kesilmemesi için hemen sigarayı bırakması gerektiğini söylüyor. Latif’de beni arayıp destek istedi. Birlikte bırakmaya karar verdik."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!