MİT, erkek istihbarat uzman yardımcısı alacak

Güncelleme Tarihi:

MİT, erkek istihbarat uzman yardımcısı alacak
Oluşturulma Tarihi: Nisan 23, 2009 19:30

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) 2 yıl sonra tekrar, erkek istihbarat uzman yardımcısı alacak. MİT, sınavla personel alımını, internet üzerinden ilan etti.

Haberin Devamı

Teşkilata en az 4 yıllık örgün eğitim veren hukuk, siyasal bilgiler fakültelerinden ya da iktisat, işletme ve iktisadi ve idari bilimler fakültelerinin uluslararası ilişkiler, kamu yönetimi, siyaset bilimi, işletme, iktisat, maliye, çalışma ekonomisi ve endüstriyel ilişkiler, ekonometri bölümleriyle ilgili fakültelerin psikoloji, sosyoloji, felsefe, antropoloji, tarih, halkla ilişkiler ve gazetecilik bölümlerinden mezun olanlar başvurabilecek.

Bu adayların aynı zamanda Kamu Personeli Seçme Sınavı'nın KPSS-P1,P2,P3 ve P4 herhangi birinden 80 ve üstü puan almış olmaları, son 5 yıl içinde yapılmış Kamu Personeli Dil Sınavı'nda (KPDS) İngilizce, Fransızca, Almanca ve diğer dillerden KPSS'de yabancı dil sorularının yüzde 70'ine doğru cevap vermiş olmaları gerekiyor.

İlan tarihi itibarıyla yüksek lisans ve doktora mezunları için 32, lisans mezunları için 30 yaş sınırını aşmamış kişilerin tercih edildiği ilanda başvuruların posta yoluyla, “P.K. 955 Ulus Ankara” adresine istendi. MİT’in personel alım ilanına bu defa son başvuru tarihi belirtilmezken, atamalarda müsteşarlığın ilgili mevzuatlarına göre yapılacağı, “Belirlenen kontenjan dışında kalan adayın ataması yapılmayacağı” da bildirildi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!