Miranda Kerr, Türkiye'ye gelmekten vazgeçti

Güncelleme Tarihi:

Miranda Kerr, Türkiyeye gelmekten vazgeçti
OluÅŸturulma Tarihi: Haziran 06, 2013 00:00

Antalya'da yarın yapılacak olan Dosso Dossi Fashion Show defilesinde podyuma çıkacak olan dünyaca ünlü top model Miranda Kerr, olaylar nedeniyle Türkiye’ye gelmekten vazgeçti.

Haberin Devamı

Gezi Parkı olayları nedeniyle Türkiye’ye gelmekten vazgeçen dünyaca ünlü top model Miranda Kerr, uçağa binmesine iki saat kala gelmeyeceğini bildirdi, 9 Ocak 2014’te düzenlenecek etkinliğe katılacağını söyledi.

Bu yıl 16’ncısı düzenlenen Dosso Dossi Fashion Show’un yapılacağı Antalya Expo Center’da konuya ilişkin basın açıklaması yapan Dosso Dossi Fashion Show Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan, "Organizasyonun maalesef İstanbul’da yaşanan protestolara denk gelmiş olması bizler için de büyük talihsizlik. Tabi biz her şeye rağmen yıllardır servis verdiğimiz bu müşterilerimizi ağırlamaya devam ediyoruz. Müşterilerimizden çok ciddi fire vermedik. Ama maalesef Miranda Kerr, Amerika’dan dün akşam gelemeyeceğini belirtti" dedi.

"GÃœZEL MÄ°RANDA ARAMIZDA OLMAYACAK"

Haberin Devamı

Amerikan Dışişleri Bakanlığı’nın vatandaşlarına ’Türkiye’de seyahat edenler, bu ülkede yaşayanlar olası şiddet olaylarına karşı tetikte olmalıdır’ yönünde açıklamalarda bulunduğunu ifade eden Hikmet Eraslan, bu yöndeki beyanların Miranda Kerr’i kaygılandırıp gelmemesine sebep olduğunu aktardı. Aynı motivasyonla organizasyona devam edeceklerini anlatan Eraslan, "Sadece bizim güzel Miranda’mız aramızda olmayacak. Onun dışında gayet başarılı bir organizasyonu planlıyoruz" dedi.

Ünlü top model Miranda Kerr’in Türkiye’ye gelmeyeceğini dün akşam saatlerinde bizzat kendilerine bildirdiğini vurgulayan Hikmet Eraslan, "Türkiye saati ile 24.00’da uçağa binmesi gerekirken 22.00’da bize bildirince ajanslarla görüşüp ikna etmeye gayret göstersek de maalesef ’tablonun çok hoş olmadığını, bu dönemde değil de ocak organizasyonuna katılmak için gelebileceğini’ beyan edince biz de çok zorlamadık" şeklinde konuştu.

RİSKLİ VE ÜRKÜTÜCÜ BULUYORLAR

Miranda Kerr’in Türkiye’de gelişen tablodan çok kaygılı olduğunu, olayların yurtdışındaki yansımalarının hoş olmadığını kaydeden Hikmet Eraslan, "Tabi böyle olunca bir Tahrir’i, Mısır’daki olayı göz önüne getirdiğimizde gerçekten riskli ve ürkütücü buluyorlar. Biz müşterilerimizi getirirken de aynı kaygıyı yaşadık. Ama şükürler olsun yıllardır biz güven tazelemiştik ki onları getirebildik" dedi.

Haberin Devamı

BÄ°R SONRAKÄ°NE GELECEK

Ünlü top model Miranda Kerr ile imzaladıkları anlaşmayı yenileyerek, 9 Ocak 2014’te yapılacak 17’nci Dosso Dossi Fashion Show’a katılması yönünde anlaştıklarını vurgulayan Hikmet Eraslan, şöyle devam etti:

"Miranda Kerr ile tabii ki anlaşmamız var. Biz kalkıp da bunu mahkemeye verme düşüncesinde değiliz. Ama biz bir sonraki organizasyonda beraber olacaksak, böyle bir hassasiyet ve korku varsa üzerine gitmemiz yanlış olur. Şu anda sözleşmemizi yeniliyoruz. Bir sonraki 9 Ocak 2014’teki organizasyonumuza gelmesini bekliyoruz."

TWİTTER’DAN DUYURMUŞTU

Antalya’ya geleceği haberini Twitter’dan duyuran Kerr, Türkçe "Merhaba Türkiye" diye başlayan mesajıyla 6 Haziran’da Dosso Dossi Fashion Show’da olacağını bildirmişti. Avustralyalı 30 yaşındaki top model, ardından başlayan Gezi Parkı direnişine de Twitter’dan destek vermişti.

Haberin Devamı

GEZÄ° PARKI PROTESTOLARINA DÃœNYA STARLARINDAN DESTEK


Miranda Kerr, Türkiyeye gelmekten vazgeçti
Kerr, Gezi direniÅŸine Twitter'dan destek vemiÅŸti.
  Â

 

Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!