Minik Beril'in mucize kurtuluşu

Güncelleme Tarihi:

Minik Berilin mucize kurtuluşu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 23, 2010 18:45

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkıp su kanalına uçan ve takla atarak 30 metre sürüklendikten sonra ters dönen otomobildeki 2.5 yaşındaki Beril Sarı, kazayı burnu bile kanamadan atlattı. Otomobildeki 3 kadın çeşitli yerlerinden yaralandı.

Haberin Devamı

Kaza bugün saat 16.30 sıralarında Bodrum- Milas Karayolu'nun Kaynar Mevkii'nde meydana geldi. Bir otelde su sporları işletmecisi olan eşinin yanına giden ev hanımı 29 yaşındaki Melda Sarı yönetimindeki 35 BMH 11 plakalı otomobil, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda virajı alamayıp kontrolden çıktı. Yol kenarındaki beton su kanalına uçan ve takla atarak yaklaşık 30 metre sürüklendikten sonra ters dönen otomobildeki sürücü Melda Sarı, kayınvalidesi 49 yaşındaki Huriye Sarı ve ablası 32 yaşındaki Rezzan Yavuz yaralandı.

Yaralılar ile otomobilde bulunan 2.5 yaşındaki Beril Sarı, itfaiye ile sağlık ekiplerinin yaklaşık 20 dakika süren çalışmaları sonucu güçlükle otomobilden çıkarıldı. Minik Beril, otomobilden burnu bile kanamadan çıkarıldı. Haberi alıp olay yerine gelen Halil Sarı, korkan kızı Beril'e dakikalarca sarılıp onu sakinleştirmeye çalıştı.

Haberin Devamı

Ambulanslarla Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırılan sürücü Melda Sarı’nın vücudunda ezikler bulunduğu, ablası Rezzan Yavuz’un sol gözünden yaralandığı, kayınvalidesi Huriye Sarı’nın ise göğsünde ve sırtında ezilmeler olduğu saptandı. Bir süre kazanın şokunu üzerinden atamayan Melda Sarı, hastane polisine verdiği ifadede, “Yağmur başladığı viraja girdiğimde savrulduğumu hissedip fren yaptım ancak savrulmaya başlamıştım ondan sonrasını ise hatırlamıyorum” dedi.
Kazayla ilgili soruşturma başlatılırken, Bodrum- Milas Karayolu yaklaşık yarım saat trafiğe kapatıldı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!