Minibüs yol inşaatı çukuruna düştü: 2 ölü

Güncelleme Tarihi:

Minibüs yol inşaatı çukuruna düştü: 2 ölü
Oluşturulma Tarihi: Haziran 18, 2010 16:49

MUĞLA’nın Ortaca İlçesi’nde, yapım çalışmaları devam eden ve herhangi bir uyarıcı levha ile ışıklandırma bulunmadığı belirtilen yolda kontrolden çıkan minibüs 5 metre derinliğindeki çukura düştü. Minibüste bulunan pazarcı Kamber Ali Özkaya (54) ve eşi Adile Özkaya (50) öldü.

Akıl almaz kaza, bugün saat 04.00 sıralarında yapım çalışmaları süren Ortaca- Köyceğiz Karayolu’nda meydana geldi. Ortaca’nın Yerbelen Mahallesi’ndeki evlerinden Ula İlçesi’nde kurulacak halk pazarına giden pazarcı Kamber Ali Özkaya ve eşi Adile Özkaya’nın bulunduğu minibüs, alt geçit yapımı için kazılan 5 metre derinliğindeki çukura düştü. Çukura düşen araçta sıkışan Özkaya çifti, olay yerinde can verdi. Çiftin cesedi uzun uğraşlar sonucunda vinç yardımıyla çukurdan çıkarılarak önce Ortaca Devlet Hastanesi’ne ardından İzmir Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatılırken, kazanın yapım çalışmaları devam eden yolda herhangi bir uyarıcı levha ile ışıklandırma bulunmamasından kaynaklandığı öne sürüldü.

4 çocuk sahibi pazarcı Kamber Ali Özkaya ve eşi Adile Özkaya’nın yarın Ortaca Merkez Mezarlığı’nda toprağa verileceği bildirildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!