Mini etek krizi

Güncelleme Tarihi:

Mini etek krizi
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2005 01:12

Devlet Bakanı Abdüllatif Şener’in de katıldığı gecede protokol tribününde ikram için görevlendirilen kızların mini etekleri sorun oldu. Kızların bacakları hırka ile örtüldü.

Haberin Devamı

ADANA’da düzenlenen ‘85’inci Yılda Sanatçı Parlamenterler Şiir Dinletisi ‘mini etek’ krizine sahne oldu. Dinletiye Başbakan Yardımcısı Abdullatif Şener, AKP ve CHP’li milletvekilleri katıldı. Şener açış konuşması yaparken, protokolde ikram için görevli mini etekli iki hostes, görevliler tarafından tribünden indirildi. Koşar adımlarla platformun arkasına geçen hosteslerin bacakları hırka ile örtüldü. Flaşların patlamasından rahatsız olan görevliler hostesleri salondan çıkarttı.

ŞENER ŞİİR OKUMADI

Bu arada tribünlerde AKP pankartları açılıp parti bayrakları dağıtılmak istendi. Görevliler, pankartların toplatılması için anons yaptı. AKP’liler uyarıyı yerine getirip pankartları kaldırdı.

Şair milletvekilleri Recep Garip, Uğur Aksöz, Ali Küçükaydın, Mehmet Atilla Maraş, Faruk Ambaroğlu, Ziyaeddin Yağcı ve Ramazan Toprak’ın şiir okuduğu gecede Bakan Şener de şiir okuması için kürsüye davet edildi. Şener, kürsüye geldiğinde ‘Bu ses dizaynı ile şiir nasıl okunur bilemiyorum. Hepinizi seviyorum’ diyerek organizasyonu eleştirdi. Şiir dinletisinden sonra, Adanalı sanatçı Murat Kekilli ücretsiz halk konseri verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!